Redactia.ro
Home » Homepage » Alocațiile pentru copii nu se majorează, de fapt! Ce spune Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii

Alocațiile pentru copii nu se majorează, de fapt! Ce spune Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii

Alocațiile pentru copii nu se majorează, de fapt! Ce a declarat Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii

Alocațiile pentru copii nu s-ar majora, de fapt! Iată ce a declarat Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, care consideră că este vorba despre o „știre falsă” care circulă, asemenea știrii despre venirea lui Elon Musk în România de zilele trecute. În Guvern, însă, nu s-ar fi discutat așa ceva, susține Vasilcoiu.

Alocațiile pentru copii nu se majorează, de fapt! Ce spune Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii

Sunt informații care se bat cap în cap. Cristian Vasilcoiu, secretar de stat la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, a demontat informațiile cu privire la majorarea alocațiilor pentru copii începând de la 1 ianuarie 2023.

Pe pagina lui de Facebook, acesta a făcut câteva declarații.

Fără a mai parafraza din Teambuilding, văd că „sursele”, probabil tot alea de la Elon Musk, măresc și alocațiile pentru copii, fără ca noi în minister sau Guvern să fi discutat așa ceva!
Vedeți de ce tot zic eu ce zic!? Că așa se întâmplă zilnic cu salarii, pensii și ce le mai trece unora prin cap să inventeze „pe surse”!
P.S.: Nu, nimeni dintre cei care au dat „știrea” nu a sunat la Ministerul Muncii să verifice zvonul!
Sursa: Cristian Vasilcoiu / Facebook

Zilele trecute, a apărut informația în presă cum că alocațiile copiilor vor fi majorate de la data de 1 ianuarie 2023. Creșterea „urma” să fie făcută cu rata inflației, adică 5,1%, a relatat, de pildă, Antena 3 CNN. Și observatornews.ro a dat, menționând surse guvernamentale, aceeași informație: „Alocațiile copiilor, majorate de la 1 ianuarie – surse. Cât vor primi în plus copiii, din 2023”.

În clipa de față, copiii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani primesc de la stat o alocație în valoare de 243 de lei, pe lună, iar copiii cu vârste între între 0-2 ani primesc 600 de lei lunar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: