Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Am descoperit că vecinii mei au folosit în secret jacuzzi-ul meu timp de un an – le-am dat o lecție pe care n-o vor uita niciodată.

Am descoperit că vecinii mei au folosit în secret jacuzzi-ul meu timp de un an – le-am dat o lecție pe care n-o vor uita niciodată.

Charlotte nu și-ar fi imaginat vreodată că liniștitul ei cartier ascunde secrete. Dar când descoperă că vecinii i-au folosit jacuzzi-ul în secret timp de un an, e șocată și furioasă. Hotărăște să le dea o lecție pe care n-o vor uita curând, însă, pe măsură ce investighează, descoperă detalii și mai surprinzătoare despre vecinii ei. Oare ce ascund cu adevărat?

Era o după-amiază însorită, iar eu stăteam în curte, privind spre jacuzzi-ul nostru. Tom și cu mine cumpăraserăm această casă de vis cu câțiva ani în urmă, iar curtea spațioasă și jacuzzi-ul erau adevăratele noastre refugii. Ne imaginam seri liniștite de relaxare, dar ultimul an fusese complet diferit.

Am început un nou loc de muncă ce presupunea multe călătorii, iar Tom lucra suplimentar. Părea că mereu eram ocupați, iar jacuzzi-ul nostru fusese neglijat de luni bune. M-am uitat la el cu nostalgie și i-am spus lui Tom că trebuie să-l folosim din nou. Am zâmbit amândoi, cu speranța că, măcar pentru scurt timp, lucrurile ar putea reveni la normal.

Dar înainte să ne bucurăm de jacuzzi, vecina noastră, Lisa, m-a abordat într-o zi: „Charlotte, poți vorbi cu Tom să faceți mai puțin zgomot seara, în weekenduri? Duminica trecută a fost tare gălăgie.” Am rămas surprinsă. Noi fuseserăm plecați în weekendul acela. „E imposibil, Lisa. Noi n-am fost aici.” Fața ei părea încurcată. „Atunci cine era în curte?”

Am decis împreună cu Tom să aflăm adevărul, așa că am montat o cameră de supraveghere îndreptată spre jacuzzi și am plecat din oraș pentru câteva zile. Când ne-am întors și am verificat filmările, am fost șocați să vedem că vecinul nostru, Jim, și familia lui se relaxau nestingheriți în jacuzzi-ul nostru, comportându-se ca și cum ar fi fost la ei acasă.

Vedeam cum aduceau băuturi, gustări și chiar prosoape. Jim se uita direct la camera ascunsă și făcea o față amuzantă, fără nicio jenă. Nu-mi venea să cred. Cum își permiteau să folosească proprietatea noastră fără permisiune?

Am discutat cu Tom și am hotărât să le dăm o lecție. Am instalat un lacăt automat pe poartă și am adăugat o substanță nepericuloasă în apă, care ar fi colorat pielea verde după expunere prelungită. Weekendul următor am lăsat impresia că plecăm din nou, dar de data aceasta am stat ascunși în casă, urmărind camera. După o oră de „relaxare”, pielea lor a început să capete o tentă verzuie, iar panica s-a instalat. Blocați în curte, au încercat să strige și să lovească poarta.

Tom și cu mine am ieșit, filmând întreaga scenă, și le-am arătat imaginile cu vizitele lor neinvitate. Rușinați, au părăsit curtea, iar după incidentul acesta, nu ne-au mai deranjat. Apoi, am descoperit și alte istorii de la vecini și am aflat că Jim organiza, de fapt, o „afacere” ilegală în care închiria casa sa și folosea proprietățile din jur pentru a atrage clienți.

În cele din urmă, a fost investigat și a părăsit cartierul. Incidentul acesta a apropiat comunitatea, iar Tom și cu mine ne-am recuperat liniștea și intimitatea casei. A fost o lecție grea despre încredere, dar ne-a făcut mai puternici.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect