Redactia.ro
Home » Știri » „Amanta” lui Vladimir Putin a dispărut! Nu-i dă nimeni de urmă

„Amanta” lui Vladimir Putin a dispărut! Nu-i dă nimeni de urmă

Alina Kabaeva are vărsta de 38 de ani și este o bine cunoscută gimnastă. Ea s-a bucurat de succes și a câștigat multe medalii la concursurile olimpice mondiale.
Despre ea se zvonește de mulți ani că ar avea o relație cu Vladimir Putin, iar acum este dată dispărută. În 2008, un tabloid rus a fost închis deoarece a confirmat realația dintre ei.

Fuga din Elveția

Potrivit colaboratorilorAlexei Navalnî și alte surse există informații cum că, „amanta” președintelui rus, Vladimir Putin a dispărut, iar odată cu ea au ieșit în vizorul autorităților averea colosală pe care o etala aceasta înainte ca UE să impună atâtea restricții și sancțiuni Rusiei și mai ales apropiaților lui Putin
Presupusa parteneră de viață a fost văzută ultima dată în Elveția, acolo unde, zeci de mii de oameni au dorit expulzarea ei semnând o petiție.
Între timp, numele ei a dispărut total de pe site-ul colosului media pe care îl conduce din anul 2014. După ce a divorțat de soția sa, Ludmila, Vladimir Putin a poziționat-o ca șef pe Alina Kabaeva, cu un salariu de 10 milioane de euro pe an.

Buncărul lui Vladimir Putin

Nu se mai știe nimic din 23 februarie. Există speculații că ea, s-ar afla într-un buncăr de lux situat în Siberia unde Putin și-ar proteja toți apropiații.

Totuși este clar că Alina Kabaeva a reușit să scape cu fermitate de sancțiunile care le-au lovit însă pe fiicele președintelui rus.
Aparent ultimii ani din viața ei, i-a petrecut ăntr-un mod retras, rezervat în Elveția, alături de cei patru copii ai săi despre care se speculează că sunt făcuți împreună cu Vladimir Putin. Cei doi nu au confirmat niciodată acest fapt.
În ceea ce o privește, există voci care spun că ar trebui să i se retragă toate medaliile mondiale și olimpice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: