Redactia.ro
Home » Monden » Amanta lui Vladimir Putin, a vorbit în public, după doi ani de când s-a zvonit că a născut gemenii președintelui. Cine este Alina Kabaeva

Amanta lui Vladimir Putin, a vorbit în public, după doi ani de când s-a zvonit că a născut gemenii președintelui. Cine este Alina Kabaeva

GALERIE FOTO (3) Amanta lui Vladimir Putin, prima apariție în public

Amanta lui Vladimir Putin, prima apariție în public, după doi ani de când s-a zvonit că a născut gemenii președintelui. În urmă cu doi se zvonea că gimnasta medaliată cu aur la Olimpiadă, acum în vârstă de 38 de ani, ar fi femeia care ar fi adus pe lume gemenii președintelui Vladimir Putin. Până acum, Alina Kabaeva nu a mai ieșit în public.

Amanta lui Vladimir Putin, a vorbit în public, după doi ani de când s-a zvonit că a născut gemenii președintelui. Cine este Alina Kabaeva

Amanta lui Vladimir Putin, prima apariție în public, după doi ani de când s-a zvonit că a născut gemenii președintelui. Alina Kabaeva este gimnasta medaliată cu aur la Olimpiadă, fiind desemnată cea mai flexibilă femeie din Rusia. Aceasta nu a mai fost văzută în public de mai bine de doi ani și jumătate, de când au apărut zvonuri că ar fi născut doi băieți gemeni într-un spital din Moscova, fiind copiii președintelui rus.

Recent, sportiva le-a transmis un mesaj gimnastelor ruse pregătite pentru Jocurile Olimpice. Declarația sa a venit prin intermediul Federației ruse de gimnastică, la câteva zile după ce fanii s-au plâns că nu o po contacta pe Kabaeva. ”Sunt foarte bucuroasă că ne-am reîntors la viața pe care o aveam, cu antrenamente, competiții, turnee și Jocuri Olimpice.Știu că fiecare dintre voi a muncit și s-a antrenat din greu, iar acum sunteți pregătite să câștigați pentru țara voastră, pentru cei care vă susțin. Mă voi ruga pentru voi și voi urmări toate competițiile”,a fost mesajul Alinei, transmis prin intermediul Federației de gimnastică a Rusiei.

Alina ar fi născut doi băieți într-o clinică VIP din Moscova, în urmă cu doi ani, iar întregul etaj ar fi fost rezervat pentru ea. Kremlinul nu discută niciodată despre viața privată a președintelui Vladimir Putin și mass media din Rusia urmează regulile impuse de acesta. În acea perioadă au existat mai multe articole șterse care anunțau nașterea gemenilor. Un ziar important Moskovsky Komsolomets a scris despre nașterea Alinei, iar ulterior a șters brusc toate mențiunile. Raportul spune că întregul centru de cercetare pentru obstetrică, ginecologie și perinatologie din Kulakov a fost eliberat la începutul lunii martie. Serhei Kanev, jurnalist de investigație apropiat serviciilor de informații ruse, a declarat că sportiva a născut prin cezariană.

Cine este Alina Kabaeva

În ciuda zvonurilor că Alina este prima doamnă secretă a Rusiei și că este apropiată de Putin, de mai bine de un deceniu, aceasta a fost văzută rar în public. În ultimii ani, sportiva a negat faptul că are copii, dar acest lucru nu i-a oprit pe ruși să zvonească faptul că ar avea o familie cu Putin.

Alina Kabaeva s-a născut în Uzebekistin, apoi parte a Uniunii Sovietice, a crescut într-o familie sportivă, tatăl ei fiind un fotbalist profesionist. De la vârsta de trei ani, Kabaeva a început cariera în gimnastică ritmică, devenind o stea în ascensiune în adolescență. Aceasta a câștigat pentru Rusia în competiții internaționale, câștigând aur la Jocurile de la Atena din 2004 și bronzul de la 2000 la Sydney. Alina a fost legată de Putin pentru prima oară în 2008. Președintele rus a divorțat de Lyudmila în 2013 dar a refuzat să vorbească despre viața sa privată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: