Redactia.ro
Home » Știri » Amendă usturătoare  pentru o femeie din Reșița. Și-a abandonat pisica rănită într-o pungă de plastic și nu s-a uitat în urma ei FOTO

Amendă usturătoare  pentru o femeie din Reșița. Și-a abandonat pisica rănită într-o pungă de plastic și nu s-a uitat în urma ei FOTO

Ce se întâmplă dacă înghiți păr de pisică și ajunge la plămâni. Care e adevărul, de fapt

Amendă usturătoare  pentru o femeie din Reșița. Și-a abandonat pisica rănită într-o pungă de plastic și nu s-a uitat în urma ei

O femeie din Reșița și-a abandonat pisica rănită într-o pungă de plastic și nu s-a uitat în urma ei

O femeie din Reșița și-a abandonat pisica rănită într-o pungă de plastic și nu s-a uitat în urma ei. Incidentul a atras atenția polițiștilor Biroului pentru Protecția Animalelor, care au intervenit imediat pentru a rezolva situația și pentru a identifica persoana responsabilă.

După o investigație rapidă, polițiștii au reușit să găsească femeia în vârstă de 48 de ani, responsabilă de abandonarea nefericitului animal. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin a anunțat că aceasta a primit o amendă de 12.000 de lei, care este maximum prevăzut de lege pentru astfel de infracțiuni.

În urma intervenției polițiștilor, pisica rănită a fost salvată și dusă la o asociație specializată în protecția animalelor, unde i s-a acordat îngrijirea necesară. Această acțiune rapidă a permis salvarea și tratamentul animalului, evitându-se o tragedie și prevenindu-se suferința nejustificată a pisicii abandonate.

„O femeie de 48 de ani, din Reşiţa, care a abandonat astăzi, pe stradă, o pisică rănită, a fost sancţionată cu amendă de 12.000 de lei. Azi, în jurul orei 10:30, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizați despre faptul că o pisică rănită zăcea abandonată pe strada Libertăţii din Reşiţa, într-o pungă de plastic. Imediat, poliţiştii au început verificările şi au identificat persoana care a abandonat animalul, fiind vorba despre o femeie de 48 de ani, din Reşiţa. Pentru fapta comisă, a fost sancţionată cu amendă contravenţională de 12000 de lei”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Amendă usturătoare  pentru abandonarea animalelor

Abandonarea animalelor este o infracțiune gravă și inacceptabilă, iar autoritățile au luat măsuri severe pentru a combate acest fenomen. Legislația în vigoare prevede că abandonul de animale este o contravenție, sancționată cu amendă între 3.000 și 12.000 de lei. Această amendă severă are scopul de a descuraja astfel de acțiuni și de a-i responsabiliza pe cei care abandonează animalele, asigurându-se că astfel de comportamente nu rămân implicate și nerezolvate.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: