Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Amestecul perfect pentru a curăța cada îngălbenită. Durează doar 10 minute

Amestecul perfect pentru a curăța cada îngălbenită. Durează doar 10 minute

Amestecul perfect pentru a curăța cada îngălbenită. Durează doar 10 minute

Iată amestecul perfect pentru a curăța cada îngălbenită în doar 10 minute!

Amestecul perfect pentru a curăța cada îngălbenită

Astăzi îți propunem o soluție simplă, rapidă și la îndemână din punct de vedere financiar pentru o curățare eficientă a căzii din baie. Ai pățit și tu ca albul acesteia să devină din ce în ce mai gălbui? Iată amestecul perfect pentru a-i reda strălucirea în trei pași! 

Pasul 1: 

Amestecă:

  • două căni cu apă;
  • săpun lichid de castilla (prin concentrația sa va lăsa un miros plăcut în baie și are putere mare de eliminare a murdăriei)
  • 20 de picături de ulei esențial de lemongrass ( te va scăpa raăid de germen);
  • 15 picături de ulei esențial de grepfruit.

Pasul 2

Puneți amestecul într-o sticlă cu pulverizator, agită-l cu mare grijă și aplica pe suprafețele din baie, lăsându-l să acționeze câteva minute.

Pasul 3

Curăță cu un burete suprafețele pulverizate și apoi căltește cu apă caldă și cu un burete curat acele zone.

De ce se pune un tub de pastă de dinți în rezervorul de toaletă?

Iată de ce se pune un tub de pastă de dinți în rezervorul de toaletă! Menținerea prospețimii toaletei între două curățări este pe cale să devină mult mai ușoară și tot ce aveți nevoie este un tub de pastă de dinți! Acesta este trucul pe care puțini îl știu, dar mulți îl vor folosi!

Îl putem considera cel mai simplu truc de curățare pe care l-ați întâlnit vreodată și chiar cel mai ieftin! Tot ce veți avea nevoie pentru acest truc ingenios este un tub de pastă de dinți mentolată.

Procedura este extrem de ușoară! Pur și simplu luați tubul de pastă de dinți mentolată, faceți câteva găuri, mici incizii cu foarfeca sau pur și simplu o tăietură la unul dintre colțurile tubului, apoi îl puneți în rezervorul toaletei dumneavoastră!

Pasta de dinți trebuie să fie mentolată, deoarece va produce dezinfecția vasului de toaletă, eliberând în același timp și un miros proaspăt de mentă.

Aceasta este clar modalitatea perfectă de a vă asigura că toaleta își va menține prospețimea după fiecare utilizare, deoarece este simplu, ieftin și eficient! Suntem convinși că mulți îl vor folosi după ce vor vedea beneficiul real al acestuia!

@dujepericic Pasta za zube u tanku wc školjke. Toothpaste for toilet tank. #fy #viral #toothpaste #hacks #cleaninghack #toilet #toliletclean ♬ Drink – Dirty – Lil Jon

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: