Redactia.ro
Home » Știri » Ameţită şi aproape dezbrăcată la volan, a provocat, cu BMW-ul, un accident groaznic. Ce i-au făcut poliţiştii când a vrut să danseze cu ei (VIDEO)

Ameţită şi aproape dezbrăcată la volan, a provocat, cu BMW-ul, un accident groaznic. Ce i-au făcut poliţiştii când a vrut să danseze cu ei (VIDEO)

Un episod halucinant a avut loc în Huelva, Spania. O şoferiţă care, la prima vedere, pare vinovată pentru un grav accident rutier, cu mai multe maşini implicate, a vrut să danseze cu poliţiştii, în plină stradă.

Din imagini, se poate observa că femeia este destul de „ameţită”, deşi un ziar local a precizat că ea a fost testată negativ pentru alcool şi droguri. Se mai vede şi că era aproape dezbrăcată.

S-a luptat cu poliţiştii

La vederea oamenilor legii, şoferiţa a aut o reacţie cel puţin ciudată. A vrut să danseze cu ei. Agenţii s-au luptat cu ea până s-o pună la pământ şi s-o încătuşeze.

Toate acestea, în timp ce ceilalţi răniţi din accident încercau să ajungă mai repede la un spital. Alţi martori ai evenmentului au filmat cu telefoanele mobile şi au postat întâmplarea pe reţelele de socializare.

Fenomen mondial al şoferilor beţi şi drogaţi

Asta în timp ce, în România, PSD vrea înăsprirea sancţiunilor aplicate şoferilor care urcă la volan beţi sau drogaţi. Printre propunerile anunțate sâmbătă de premierul Marcel Ciolacu se numără anularea dreptului de a conduce pentru cel puţin zece ani sau chiar confiscarea mașinii.

Vor fi măsuri și pentru cei care vor conduce sub influența alcoolului și a drogurilor, măsuri drastice și propuneri venite și de la colegi, ca timp de cel puțin 10 ani să nu mai ai dreptul de a deține un permis de conducere dacă ești depistat de poliție într-o astfel de situație”, a anunțat Ciolacu.

De asemenea, premierul a vorbit și despre confiscarea autovehiculului folosit în momentul infracțiunii. La începutul acestei săptămâni, în contextul prezentării raportului privind accidentul de la 2 Mai produs de un tânăr drogat, ministrul de Interne Cătălin Predoiu a anunţat intenţia de mărire a termenelor pentru restituirea permisului de conducere dacă a fost anulat ca urmare a consumului de alcool sau droguri. ”Voi propune trei ani”, a spus el.

Apoi, premierul a punctat că măsurile de combatere a consumului de droguri anunţate de ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Cătălin Predoiu, sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente, apreciind că este nevoie de un efort masiv de destructurare a reţelelor de trafic cu droguri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: