Redactia.ro
Home » Monden » Ami a fost infectată cu noul coronavirus. Ce mesaj le-a transmis artista tuturor românilor

Ami a fost infectată cu noul coronavirus. Ce mesaj le-a transmis artista tuturor românilor

GALERIE FOTO (5) Ami a fost infectată cu noul coronavirus.

Ami a fost infectată cu noul coronavirus. Celebra artistă nu a mai fost activă pe rețelele de socializare așa cum i-a obișnuit pe fanii săi. În urmă cu câteva ore, Ami și-a făcut apariția în mediul online, dar de această dată le-a dat o veste șocantă internauților. Artista a fost infectată cu COVID19, iar acum, după ce a depășit momentul, le-a povestit urmăritorilor prin ce a trecut, postând și un mesaj pentru românii care nu cred în acest virus.

Ami a fost infectată cu noul coronavirus. Ce mesaj le-a transmis artista tuturor românilor

Ami a fost infectată cu noul coronavirus. Numeroase vedete din showbiz-ul românesc au anunțat că au fost infectate cu noul coronavirus. Unele dintre ele nu au avut simptome grave, dar altele s-au confruntat cu situații neplăcute. Printre acestea s-a numărat și Ami care a fost infectată cu virursul SARS COV-2. Vedeta a lipsit o vreme din mediul online, iar absența ei s-a datorat infectării cu noul coronavirus.

Din fericire, Ami a reușit să depășească momentul, transmițându-le urmăritorilor săi un mesaj referitor la perioada prin care a trecut. Conform acesteia, a prezentat la început câteva simptome specifice noului virus determindând-o să se testeze. Rezultatul a fost pozitiv, iar formele au fost ușoare. Artista a spus că virusul nu i-a dat prea mari bătai de cap și a reușit să scape repede de el. „Buna ziua tuturor! Vin cu știrile din ultima perioada în care am lipsit cu desăvârșire din lumea palpitantă a online-ului. Am fost confirmata pozitiv cu Covid-19. Cum? Rămâne o ENIGMĂ. În urma unor simptome acute de “chef de nimic” îmi făcusem un test de control, rezultatul fiind unul pozitiv. Am zis: ce super”, a scris Ami pe Instagram.

Ami, infectata cu COVID19

În continuare, vedeta a facut haz de necaz dupa ce a fost infectata cu virusul ucigas din China. „Experiența mea cu acest intrus neinvitat în organismul meu, n-a fost deloc problematică- (stați liniștiți că nu-l laud și nici aplaud)..da’ să zicem că a fost blând cu mine.O fi zis: asta e mica și a dracu’, îi dau o doza conform gabaritului, că altfel mă bate. A știut el ce-a știut! Norocul meu! Cele mai prezente simptome au fost de ușoara oboseală, chef de dormit, stat, lenevit, trândăvit, tolănit și alte corespondențe:)) M-am și întrebat: sigur ești tu, covidule?”, a le-a spus Ami internauților.

Ami, mesaj pentru toți românii

Ami a scăpat cu bine, iar virusul a dispărut complet din corpul ei. Deși artista a încercat să povestească întreaga experiență într-o notă mai amuzantă, Ami a transmis și un mesaj care ar trebui luat în serios de toți românii. „Acum lăsând abordarea asta haioasa la o parte, făcând haz de “necazul” meu, categoric situația trebuie luata în serios, și nu încerc nicidecum să minimalizez efectele covidului! Știu că exista cazuri grave si/sau care sunt suprapuse cu alte afecțiuni și automat cazurile devin mult mai dificile, iar persoanele care au trecut prin asta știu cel mai bine și n-am fost deloc indiferentă la suferința acestora,”. Ami le-a spus susținătorilor săi să aibă grijă de sănătatea lor și să se protejeze împotriva noului virus, pentru că este real.

Aveți grijă de voi, de sănătatea voastră și mai ales de sănătatea mintală. E cea mai importantă! Protejați-vă în continuare și luați toate masurile de siguranță. Încercați să va continuați viețile și să faceți pe cat posibil abstracție că se plimba un virus printre noi și gândiți-vă mai mult la voi, la fericire, liniște sufleteasca, bucurie, oameni dragi.”, a mai spus Ami.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: