Redactia.ro
Home » Monden » Amna a făcut primele declarații! Din ce cauza a plecat de la Survivor România

Amna a făcut primele declarații! Din ce cauza a plecat de la Survivor România

Amna a făcut primele declarații! Din ce cauza a plecat de la Survivor România

Prima concurentă eliminată de la Faimoșii a fost Amna. Cântăreața a făcut primele declarații imediat după ce starea ei de sănătatea s-a îmbunătățit. 

Din ce cauza a plecat de la Survivor România

Amna a trecut prin clipe cumplite din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut. După eliminarea din competiția Survivor România, cântăreața a ajuns la spital iar medicii nu i-au dat acordul pentru a zbura în țară, astfel aceasta este nevoită să mai stea câteva zile departe de familie.

”Bună dimineața! În sfarsit o zi de RELAXARE.. încă câteva zile și mă pot întoarce ACASĂ”a scris cântăreața pe Instagram, cu puțin timp în urmă.

De asemenea, într-o intervenție pe care a avut-o în cadrul emisiunii Teo Show, Amna a dezvăluit, care a fost motivul real din cauza căruia a fost obligată să părăsească Survivor România.

Amna a făcut primele declarații! Artista susține că, în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut, a fost nevoită să facă mai multe analize, iar din cauza branulelor aplicate de către medici, mâinile sale arătau destul de rău, scrie ciao.ro.

”Mâinile mele nu arătau foarte bine, am avut foarte multe branule, am fost foarte deshidratată, doctorii și-au făcut treaba. Nu mai suportam. Am făcut la analize și am avut atâtea branule în mână încât nu mai puteam .

Am făcut tot ce am putut în emisiune, îmi pare foarte rău că nu am rămas în emisiune, doar că sănătatea primează și e bine să stii când să te retragi. Medicii ar fi decis dacă eu să rămân sau nu, dacă nu ar fi fost votul publicului”a mai spus Amna.

Mai mult, Amna a povestit un moment șocant din viața ei. Artista a fost la un pas să își piardă vederea când era mică. Atunci, părinții artistei au luat decizia de a se muta în București, a avut parte de două intervenții chirurgicale și văzul i-a fost salvat.

”Prima intervenție chirurgicală am avut-o când aveam doar șase luni. A urmat încă o intervenție la celălalt ochi, când aveam un an. Doctorul le-a spus părinților mei să stau departe de uzina de aluminiu care era în Slatina, așa că ne-am mutat în București”, a spus artista.

Amna, reacție dură pentru fani

Amna a făcut primele declarații! După ce a povestit cât de greu i-a fost în timpul competiției, Amna s-a trezit cu mesaje răutăcioase de la internauți. Aceștia au criticat-o pentru faptul că se plânge prea mult și au întrebat-o de ce a ales să mai participe la emisiunea dacă nu poate face față.

”De unde sa stiu cum va fi in Republica Dominicana daca nu am mai fost? Votul publicului a decis ca eu sa plec acasa, nu stiu cat de vesela am fost la emisiune, ma simteam foarte slabita. În plus, mai era dorul de David (n.red fiul ei) inca imi este dor de el, ca nu am apucat sa il vad. Am vorbit cu David si i-am spus ca am mancat un cocos stricat si ca de aceea nu am venit acasa. Nu am mai vazut niciodata privirea aceea, a zis ca ma asteapta sa vin acasa. A inteles, este un copil extraordinar”, a mărturist artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: