Redactia.ro
Home » Monden » Amna i-a spus fiului ei că divorțează: „Îmi venea să plâng. Cred că ne-am distrus relația”

Amna i-a spus fiului ei că divorțează: „Îmi venea să plâng. Cred că ne-am distrus relația”

GALERIE FOTO (3)

Amna este una dintre cele mai populare și iubite cântărețe din țara noastră. Vedeta reușește mereu să rămână în topuri, dar puțini știu prin ce a trecut în ultima perioadă din viața ei.

Divorț după 12 ani de căsnicie

Amna s-a despărțit de soțul ei, Cristi Mușat, după 12 ani de căsnicie. Cei doi au un copil împreună, pe David. Cel mic îi face viața Amnei mai bună și mai frumoasă, iar privindu-l pe el simte că poate trece peste supărarea care a condus la separarea de tatăl lui.

Vedeta a povestit cum i-a spus lui David că părinții lui nu vor mai locui împreună. Vorbește cu fiul său ca de la egal la egal, precum unui adult, iar băiatul înțelege tot ceea ce se întâmplă.
David este rezultatul iubirii dintre ei și artistei i-a fost teamă de reacția pe care ar putea să o aibă băiatul. Artista a povestit că în ciudat temerilor ei, David i-a fost alături, ei având o relație foarte apropiată și deschisă.

Cum i-a spus Amna fiului ei că divorțează

Sursă foto: Pro TV
Sursă foto: Pro TV

După divorțul de Cristi Mușat, Amna consideră că David, fiul ei, s-a maturizat rapid. În momentul în care a fost nevoită să-i spună că drumurile li se despart, băiatul a înțeles imediat problema și situația în care se află mămica lui:

„Cred că l-am maturizat foarte tare pe David, din păcate. Am vorbit cu el ca și cu un om mare. M-așezam, așa, de-a bușilea lângă el – ca să fim la aceeași înălțime – și dacă îmi venea să plâng – nu te gândi că făceam istericale.
Ferească Dumnezeu, rar, rar, să zic o dată pe an poate mă bușește plânsul când îmi spune: („Tu ești cea mai minunată ființă de pe pământ”) ”, a mărturisit Amna pentru cancan.ro.

De ce a divorțat Amna: „Cred că ne-am distrus relația”

Vedeta a explicat de ce s-a ajuns la divorț și a precizat că în ciudat deznodământului dintre ei, îi poartă un mare respect fostului soț.

„Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole.
Eu îi port lui un respect foarte mare pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi. Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și a experienței în relații.
Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală”, a adăugat Amna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: