Redactia.ro
Home » TV » Ana Barnoschi, îngenuncheată de pierderea tatălui său. ”Primul Crăciun fără tine, TATA”

Ana Barnoschi, îngenuncheată de pierderea tatălui său. ”Primul Crăciun fără tine, TATA”

GALERIE FOTO (3)

Ana Barnoschi este una dintre cele mai apreciate asistente de televiziune din România. Vedeta le-a povestit fanilor despre cea mai mare pierdere din viața sa și despre greutățile prin care a trecut. 

Ana Barnoschi, îngenuncheată de pierderea tatălui său

Ana Barnoschi ține mereu elgătura cu fanii săi, prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde îi ține la curent cu toate activitățile din viața sa. Mai mult, asistenta TV a povestit că trece prin momente extrem de grele. Vedeta a povestit pe contul de Instagram despre cea mai mare pierdere din viața sa. În urmă cu aproximativ două luni, Ana Barnoschi și-a pierdut tatăl. Fiind primul Crăciun fără tatăl său, vedeta a ținut să povestească prin ce momente dificile trece.

„Primul Craciun fără tine, TATA. 55 de zile de când nu mai ești langa noi. De ce in prag de sarbatori cu brate mari si fericire. In pragul ușii de acasă eu mai găsesc doar amintire? Si nu mai vin copiii-acasa, e patul gol si rece. Doar uneori c-o lumânare pe la mormânt vor trece. Căci azi e ziua de pe urmă când eu am încetat. Să fiu copil in lumea mea, iar sufletul a-ngenuncheat!”, a spus Ana Barnoschi.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Majoritatea au încercat să o încurajeze, în timp ce alții au povestit la eândul său prin ce experințe grele au trecut de-a lungul anilor.

”Mi-au dat lacrimile pentru tine, Ana. Imi pare rau, este dureros cand pierdem pe cineva, dar sa avem nadejdea ca ne vom revedea si va fi intr-un loc mai bun, mai frumos, un loc unde nu se cunoaste tristetea si durerea.”, a scris una dintre urmăritoarele de pe Instagram ale acesteia.

Ana Barnoschi s-a despărțit de logodnicul său

Ana Barnoschi și logodnicul ei, Marian Preda, s-au despărțit după șase ani de relație. Anunțul despărțirii a fost făcut de Marian, care a postat o imagine cu asistenta TV pe contul personal de Instagram, însoțită de un mesaj trist.

„Au fost aproape 6 ani … Ani în care am învățat ce este fericirea, iubirea, bucuria de a iubi o persoană cu toată ființa mea. Din păcate, drumurile noastre se despart azi. Îți mulțumesc pentru tot și pentru toate lucrurile bune pe care le-am învățat de la tine! Îți mulțumesc pentru tot! Ai grijă de tine, gălușcă”,a scris logodnicul Anei pe pagina de Instagram.

Cei doi s-au logodit în urmă cu trei ani, în 2017. La acea vreme, Ana Barnoschi era dansatoare în trupa Fly Project. În timpul unui concert, Marian s-a așezat în genunchi și a cerut-o în căsătorie, i-a oferit inelul și un buchet de trandafiri.

Mi-a plăcut felul în care arată, și, de la o întâlnire la alta, m-a cucerit cu felul în care se purta cu mine, cum vorbește … Mi-a plăcut foarte mult că își dorea să-și întemeieze o familie, ceea ce întâlnești mai rar la cei tineri”, a spus Ana, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: