Redactia.ro
Home » Monden » Ana Maria Prodan a recunoscut abia acum. Pleca în urmărire cu taxiul. „Mă duceam cu taxi după ei”

Ana Maria Prodan a recunoscut abia acum. Pleca în urmărire cu taxiul. „Mă duceam cu taxi după ei”

GALERIE FOTO (3) Anamaria Prodan, un nou reality-show la Antena 1. Impresara revine pe micul ecran alături de copiii ei: „După mine, potopul”

Anamaria Prodan, cunoscută pentru cariera sa de impresar și personalitate publică, este, de asemenea, o mamă devotată a trei copii. Ea și-a dedicat timpul și eforturile pentru a asigura că Rebecca, Sarah și Bebeto cresc într-un mediu sănătos și sunt feriți de influențele negative din jurul lor.

Protejarea de anturajele nepotrivite

Anamaria Prodan a făcut mereu tot posibilul să-și protejeze copiii de anturajele nepotrivite și să le ofere o educație aleasă. Ea consideră că este esențial ca cei trei copii ai săi să crească cu o moralitate puternică și să fie modelați în conformitate cu valorile pe care le consideră importante.

Impresara și-a monitorizat întotdeauna copiii cu atenție, având grijă să știe mereu unde se află și cu cine interacționează. În cadrul reality show-ului ei de la Antena Stars, a dezvăluit că obișnuia să îi urmărească pe Rebecca, Sarah și Bebeto prin oraș pentru a se asigura că sunt în siguranță și nu se implică în activități nedorite.

Îi urmăresc pe copii pe site-ul ăla, am uitat cum se numește, ala cu galben. Sper să nu mă audă, dar o mare perioadă de timp mă duceam cu taxi după ei. Stăteam și urmăream ca o nebună pe locația aia și mă duceam să văd unde se duc și cu cine. Și ei săracii erau toți trei frații, mâncau la un restaurant, se duceau la cafenea și uite așa mă duceam și îi urmăream.”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capăt”.

 

Fiecare copil, o cale proprie

Rebecca, fiica cea mare, și-a urmat propriul drum și locuiește acum în America, unde își conduce propria afacere. Sarah, fiica mijlocie, a ales să se dedice sportului și s-a mutat la Sfântul Gheorghe pentru a juca baschet pentru echipa Sepsi-SIC. Pe de altă parte, Bebeto, cel mai mic, își dorește să urmeze o carieră în fotbal și își propune să ajungă la Real Madrid.

Cred că a fost mai multe combinate, și pentru mama, și pentru Bebe. (n.r. de ce s-a mutat în România). Am fost plecată zece ani aproape. Indiferent dacă am vrut sau nu să mă întorc în România, așa a fost traseul meu, nu a fost planificat, doar s-a întâmplat. Nu stau în București, stau la Sfântul Gheorghe, pentru că acolo este echipa. Stau acolo cam opt luni din ani.”, a spus Sarah Dumitrescu.

Am fost un pic model, mai mult pentru mama. Am făcut asta mai mult pentru mama, am văzut că era fericită când mă vedea, de când eram mică îmi spunea că voi fi model. Cu cât am crescut, am învățat mai multe, am văzut cum e în lumea aia și am văzut ce se întâmplă în spatele scenei am vrut să stau departe de acea lume. Am prieteni acolo. Eu mereu am fost un pic mai diferită decât mama și Sarah. Ele nu sunt rușinoase. Eu am chestiile mele, viața mea. Sunt mai ascunsă, să îmi văd de ce îmi place mie.”, a spus Rebecca Dumitrescu, în cadrul unui interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: