Redactia.ro
Home » Monden » Ana Morodan plătește scump pentru accidentul din martie. Ce pedeapsă a primit Contesa Digitală din partea judecătorilor

Ana Morodan plătește scump pentru accidentul din martie. Ce pedeapsă a primit Contesa Digitală din partea judecătorilor

ana morodan

Vești proaste pentru Ana Morodan. Cea supranumită Contesa Digitală și-a primit pedeapsa pentru faptul că primăvara aceasta a urcat, sub influența băuturilor alcoolice la volan și a substanțelor interzise, cauzând un accident de circulație. Mai mult decât atât, ea s-a opus și testării cu aparatul etilotest și nu a oprit imediat mașina după ce a fost semnalizată de către echipajul de la Rutieră. Iată ce pedeapsă a primit Ana Morodan pentru faptele sale!

Ce pedeapsă a primit Ana Morodan pentru faptul că a condus sub influența alcoolului și a provocat un accident rutier

Vloggeriţa Ana Morodan, cunoscută și sub numelde Contesa Digitală, a fost condamnată, joi, la un an, 3 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare şi efectuarea a 60 de zile muncă în folosul comunităţii. Pedeapsa pe care aceasta a primit-o nu este una definitivă și poate fi contestată în instanță.

Ana Morodan a fost condamnată la 10 luni de închisoare pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, la 6 luni pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și la 10 luni pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. A rezultat un total de un an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare pentru celebra vloggeriță.

De asemenea, Morodan trebuie să participe la un program de reintegrare socială și să presteze muncă comunitară fără plată, fie în cadrul Primăriei Orașului Voluntari, fie în cadrul societății GREEN CITY VOLUNTARI SA, pe o durată de 60 de zile lucrătoare.

Ana Morodan a provocat un accident de circulație în luna martie a acestui an

La finele lunii martie, un echipaj din cadrul Poliției Rutiere a oprit în mod regulamentar un autovehicul condus de Ana Morodan. Însă, aceasta nu a respectat semnul de oprire și și-a continuat deplasarea haotică, ceea ce a condus la o coliziune cu două alte autovehicule. Din fericire, în urma accidentului s-au înregistrat doar daune materiale. Polițiștii i-au reținut dreptul de a conduce, dar doar câteva ore mai târziu ea a fost oprită de un alt echipaj de poliție cărora nu a avut cum să le prezinte permisul de conducere, acesta fiindu-i reținut cu puțin timp înainte.

Ana Morodan a refuzat prima dată testarea pentru consumul de alcool și droguri, însă la cea de-a doua oprire a echipajului de poliție nu a mai avut de ales și a trebuit să accepte să fie testată. Rezultatele au demonstrat că diva consumase alcool înainte de a se urca la volan, precum și substanțe interzise. Ulterior, Ana Morodan a recunoscut că a făcut o greșeală, urcând într-o asemenea stare la volan, dar a subliniat că nu a fost vorba despre consumul unor substanțe interzise, ci a unor pastile prescrise de către medicul său.

Sursă foto Inquam Photos

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: