Redactia.ro
Home » Monden » Ana Morodan revine pe micile ecrane la Antena Stars. Realitatea despre consumul de droguri şi alcool

Ana Morodan revine pe micile ecrane la Antena Stars. Realitatea despre consumul de droguri şi alcool

Ana Morodan, decizie neașteptată! Fanii vedetei au doar de câștigat: „Vă dau și eu ce pot acum”

Ana Morodan revine pe micile ecrane la Antena Stars. Iată care este, de fapt, realitatea despre consumul de droguri şi alcool!

Ana Morodan revine pe micile ecrane la Antena Stars

Ana Morodan revine pe micile ecrane într-un nou sezon al emisiunii sale de la Antena Stars. După o pauză de aproape trei luni, show-ul va fi reluat începând cu sâmbăta, 15 iulie, de la ora 21:00. Această revenire vine în urma incidentului în care Ana Morodan a fost oprită în trafic de către polițiști, fiind înregistrată ca fiind sub influența drogurilor și a alcoolului.

„Contesa digitală”, cum este cunoscută Ana Morodan în lumea influencerilor, a postat online un video care oferă imagini din noul sezon al emisiunii. În acest clip, ea promite fanilor că vor afla adevărul despre consumul de alcool și droguri.

„S-au scris multe. Am aflat nume de substanțe pe care le-am consumat de nici nu știam că există. Adevărul… Pe fapte. Pe analize. Îl aflați în iulie, în @realabyanamorodan”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Ana Morodan: „Contractul meu cu Antena Stars este în picioare”

Ana Morodan a făcut recent o declarație în care a explicat că absența sa de la Antena Stars nu a fost o dispariție, ci doar o simplă pauză.

„Eu n-am fost niciodată plecată de la Antena Stars. Emisiunea a fost întreruptă, ceea ce a fost firesc. Am stabilit toţi de comun acord că, în perioada în care eu am fost la procuror şi toate lucrurile care s-au întâmplat, nu puteam să apar pe post râzând şi distrându-mă. Contractul meu cu Antena Stars este în picioare. Nu s-a dizolvat şi noi, uite, în tot răul e şi un bine, că am început emisiunea asta care m-a terminat, efectiv. Şi-a pus amprenta şi oboseala. Căci să fii în faţa camerei atâtea ore nu e atât de uşor, cel puţin pentru mine”, a spus vedeta pentru Fanatik.

În urma problemelor legale cu care s-a confruntat Ana Morodan, inclusiv incidentul în care a fost prinsă conducând sub influența alcoolului la sfârșitul lunii martie, show-ul său a fost scos temporar de pe post.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: