Redactia.ro
Home » Știri » Ana Oros mergea des la Lacul Morii. Un apropiat a dezvăluit de ce

Ana Oros mergea des la Lacul Morii. Un apropiat a dezvăluit de ce

Ana Oros, femeia care a murit sfâșiată de o haită de câini, în București, mergea des la Lacul Morii. Un apropiat a dezvăluit de ce. Iată detalii!

Ana Oros mergea des la Lacul Morii. Un apropiat a dezvăluit de ce

Ana Oros mergea des la Lacul Morii. Ea mai fusese mai fusese atacată de câini, în aceeași zonă, în aprilie anul trecut, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Pe Facebook, au fost lăsate numeroase mesaje care vorbesc despre ea, despre marea ei iubire pentru natură și pentru animale, dar și despre revolta celorlalți față de autorități. Un apropiat a dezvăluit de ce obișnuia să meargă Ana Oros atât de des la Lacul Morii, pe care unii îl numesc acum „Lacul Morții”.

„Adunai saci de gunoaie de pe câmpul de la Lacul Morii si asta ti-a fost multumirea orasului si primarilor… Poate acum in ceasul 25 vor face autoritatiile ceva daca la primul semn nu au facut nimic… Te-ai sacrificat sa nu mai moara, poate, copii… Iarta-ne, caci suntem toti vinovati de nepasare”, a scris o persoană într-un comentariu, pe pagina Anei Oros de Facebook.

Tot pe Facebook, o altă persoană a spus că a întâlnit-o pe Ana cu puțin îninate să moară. A descris starea ei de spirit.

„M-am întâlnit cu ea cu 10-15 min înainte, am stat vreo 5 minute de vorba, am văzut că a coborât de pe dig, am crezut că merge spre casă, pe drumul de piatră de lângă dig, am refuzat să cred că se duce iar pe câmp. Arăta foarte bine și deborda de energie, plină de zâmbet, ca de fiecare data… Odihneste-te in pace, Ana! (o să încerc să las brațele mai jos (cum mereu îmi spuneai) când voi alerga pe langa zona aia nenorocita. 😢)”.

„Era o fată devotată, te ungeai la rană cu ea! Era o prezență constantă la competițiile organizate de noi, la acțiunile de ecologizare montană, peste tot cu zâmbetul pe buze, gata să ofere sprijin… Iubea drumețiile, alergarea, natura”, a spus și Robert Mureșan, președintele Asociației Alpin Club Pro-Mont București, pentru Libertatea, atunci când a fost contactat să vorbească despre identitatea victimei.

„Din păcate, din mai multe surse am primit confirmarea că este vorba de Ana. Nu am vrut să cred așa ceva, în primă fază…”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: