Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras, descalificată de la Survivor. „Iubita” lui Zanni își va lua adio de la marele premiu de 100.000 de euro

Ana Porgras, descalificată de la Survivor. „Iubita” lui Zanni își va lua adio de la marele premiu de 100.000 de euro

GALERIE FOTO (2)

Ana Porgas, una dintre concurentele emblematice ale ediției 2024 a Survivor All Stars, a fost nevoită să părăsească competiția din Republica Dominicană, în urma unei accidentări grave. Incidentul, care a avut loc în timpul unei provocări de recompensă, a dus la descalificarea ei din motive medicale, marcând un final prematur și dramatic al parcursului său în cadrul show-ului.

Conform surselor, accidentarea s-a produs în timpul unei confruntări directe cu colega și prietena sa, Ștefania Stănilă. În timp ce echipa lor încerca să-și asigure avantajul într-o probă dificilă, Ana a suferit o leziune serioasă. Încă nu sunt disponibile imagini cu momentul incidentului, acestea urmând să fie difuzate de Pro TV săptămâna viitoare, crescând astfel așteptările și emoțiile telespectatorilor.

Ana Porgras, descalificată de la Survivor

Imediat după accidentare, Ana a necesitat îngrijiri medicale urgente și a fost transportată cu ambulanța pentru investigații amănunțite. Eforturile echipei medicale de a o stabiliza nu au fost suficiente pentru a-i permite continuarea în competiție. Medicii au luat decizia dificilă de a o descalifica, punând astfel siguranța ei pe primul loc.

Descalificarea Anei Porgas din Survivor All Stars nu este doar o pierdere pentru echipa ei, ci și pentru întregul format al show-ului. Ana era considerată una dintre concurentele cu șanse mari la câștigarea competiției, datorită abilităților sale fizice și a popularității sale crescute în rândul fanilor. Reacția publicului a fost una de tristețe și compasiune, mulți exprimându-și susținerea și urările de recuperare rapidă pe rețelele sociale.

Accidentări pe bandă rulantă pentru Ana Porgras la Survivor

Aceasta nu este prima dată când Ana Porgras întâmpină dificultăți medicale în cadrul competiției Survivor All Stars. În februarie 2024, ea a fost scoasă de pe teren cu targa după ce a leșinat la scurt timp după finalizarea unei probe. Aceste incidente subliniază riscurile fizice asociate participării în cadrul unui show extrem de solicitant ca Survivor, dar și importanța condiției fizice în rândul concurenților.

În lumina acestor evenimente, organizatorii Survivor All Stars sunt probabil să reevalueze măsurile de siguranță și protocoalele medicale aplicate în timpul competiției. Sănătatea și siguranța concurenților trebuie să rămână prioritare, iar acest incident ar putea duce la ajustări în modul în care sunt gestionate provocările fizice ale show-ului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: