Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras, probleme de sănătate la Survivor All Stars. Faimoasa s-a prăbușit imediat după probă

Ana Porgras, probleme de sănătate la Survivor All Stars. Faimoasa s-a prăbușit imediat după probă

GALERIE FOTO (2) Ana Porgras

Momente de panică au zguduit tabăra Survivor România când Ana Porgras, una dintre cele mai valoroase concurente din cadrul competiției All Stars, a leșinat brusc în fața colegilor săi, la scurt timp după ce a terminat o cursă epuizantă pe traseu. Incidentul a avut loc după o confruntare intensă cu Maria Lungu de la Războinici, în care Ana a fost învinsă, iar echipa ei, Faimoșii, a suferit o înfrângere.

Ana Porgras, cunoscută pentru efortul și determinarea sa pe parcursul competiției, a fost pusă în fața unui moment critic în timp ce se odihnea pe nisipul fierbinte al Republicii Dominicane, gazda evenimentului. După ce și-a epuizat toate resursele în încercarea de a depăși obstacolele din cursă, corpul său a cedat sub presiunea fizică și emoțională.

Ana Porgras s-a prăbușit în Republica Dominicană

În timp ce Maria Lungu sărbătorea victoria alături de echipa sa, Ana a început să se simtă din ce în ce mai rău, până când s-a prăbușit complet pe nisip. Colegii ei din echipa Faimoșilor au reacționat imediat, asigurându-se că Ana primește îngrijirea medicală necesară într-un timp cât mai scurt.

Apelând la medicul de echipă pentru intervenție de urgență, aceștia au adus rapid apă pentru a o revigora. Cu toate acestea, starea de slăbiciune extremă în care se afla Ana a impus o decizie drastică – scoaterea ei din competiție cu targa.

„Nu pot să mă ridic. Mamă!”, au fost singurele cuvinte pe care a reușit să le mai spună concurenta Survivor All Stars.

Ana Porgras se consideră o concurentă foarte bună

Ana Porgras, fără îndoială, a fost una dintre cele mai puternice prezențe în competiție, încercând să ofere tot ce are mai bun pe traseu. După eliminarea Elenei Marin, Ana a exprimat convingerea că în competiție au rămas doar cele mai bune fete, iar plecarea fostei colege poate reprezenta chiar un avantaj pentru echipa lor. Cu toate acestea, chiar și cei mai puternici concurenți pot ceda sub presiunea constantă a competiției și a condițiilor dificile de pe traseu.

„În punctul ăsta, cred că o să fie un avantaj pentru noi că am rămas doar eu și Ștefi. Cred că am rămas cele mai bune fete din echipa Faimoșilor, fără lipsă de modestie”, a spus Ana Porgras, după eliminarea Elenei Marin de la Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: