Redactia.ro
Home » Știri » Când are loc premiera sezonului 10 al emisiunii „Mireasa”? Simona Gherghe a anunțat cine îi ține locul 

Când are loc premiera sezonului 10 al emisiunii „Mireasa”? Simona Gherghe a anunțat cine îi ține locul 

Într-o atmosferă plină de anticipare și emoții, emisiunea matrimonială „Mireasa” se pregătește să revină pe micile ecrane cu sezonul 10, aducând numeroase surprize și schimbări. Cu premiera programată pentru luni, la ora 14:00, telespectatorii sunt așteptați să se bucure de noi povești de dragoste și relații complexe, într-un format modernizat.

Schimbări majore în cadrul emisiunii „Mireasa”

Producătorii „Mireasa” au pregătit numeroase schimbări pentru această ediție aniversară. Noul sezon va fi filmat într-un platou complet reamenajat, aducând un suflu proaspăt emisiunii. De asemenea, casa „Mireasa” a fost relocată într-un spațiu nou, menit să fie martorul noilor povești de iubire și prietenie care se vor naște sub privirile telespectatorilor.

Concurenții, opt fete și opt băieți, vor trăi împreună timp de câteva luni, într-o călătorie emoționantă în căutarea sufletului pereche. Aceștia vor fi urmăriți 24 de ore din 24, oferind publicului o privire neîntreruptă asupra dinamicii și evoluției relațiilor din casă.

Mirela Vaida revine ca prezentatoare temporară

Una dintre cele mai mari surprize ale noului sezon este revenirea Mirelei Vaida la cârma emisiunii. Aceasta va prelua rolul de prezentatoare de la Simona Gherghe, care își prelungește vacanța alături de familie. Anunțul a fost făcut chiar de Mirela Vaida pe rețelele de socializare, unde a exprimat emoția și bucuria de a reveni în cadrul proiectului care a marcat începutul colaborării sale cu Antena 1, în urmă cu 14 ani.

„Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!”, a declarat Mirela Vaida, care a mai spus: „Iar din 19 august, vă dăm întâlnire zilnic, în faţa micilor ecrane, cu un nou sezon al emisiunii Acces Direct, la Antena Stars!”, a spus Mirela Vaida, potrivit a1.ro

Mesajul Simonei Gherghe pentru fani

Simona Gherghe, aflată în vacanță, a transmis un mesaj cald fanilor emisiunii, asigurându-i că se află în mâini bune cu Mirela Vaida la conducere.

„Îi mulţumesc Mirelei că a revenit cu tot sufletul în cadrul proiectului Mireasa. Momentan, mă aflu în vacanţă alături de familie, dar luni voi intra pe AntenaPLAY să cunosc şi eu, chiar şi de la distanţă, noii concurenţi. După cum vă spuneam şi în marea finală a sezonului trecut, sezonul al zecelea se anunţă a fi unul presărat cu foarte, foarte multe surprize şi noutaţi în casa Mireasa, pe care vă invit să le descoperiţi luni, de la 14.00, în direct, la Antena. Cât despre mine, profit de pauză ca să-mi încarc bateriile şi să fiu alături de familia mea, în această vacanţă de vară. Ana şi Vlad au nevoie de noi şi vrem să ne bucurăm de momentele acestea de conectare şi de fiecare zi în care suntem împreună. Din inima familiei îmi adun energia, ca apoi să mă întorc în casa Mireasa, alături de noii concurenţi. Ne revedem, aşadar, peste doar câteva săptămâni. Vă îmbrăţişez cu dor!”, a completat Simona Gherghe.

O ediție plină de emoții și dezvăluiri

Noul sezon promite să fie plin de momente emoționante, dezvăluiri surprinzătoare și relații complexe. Publicul va avea ocazia să urmărească evoluția concurenților și să fie martor la formarea unor legături profunde. De la prietenii sincere la povești de dragoste, fiecare episod va aduce ceva nou și captivant.

În concluzie, sezonul 10 al emisiunii „Mireasa” se anunță a fi unul de neuitat, cu multe noutăți și schimbări menite să îmbogățească experiența telespectatorilor. Cu Mirela Vaida la cârmă temporar și un platou reamenajat, emisiunea matrimonială își propune să ofere și mai multe momente memorabile și povești autentice de viață. Nu ratați premiera, luni, la ora 14:00, pe Antena 1!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: