Redactia.ro
Home » Monden » ”Ana și Reghe se vor împăca!” Dumitru Dragomir este convins că despărțirea nu va fi de lungă durată

”Ana și Reghe se vor împăca!” Dumitru Dragomir este convins că despărțirea nu va fi de lungă durată

”Ana și Reghe se vor împăca!” Dumitru Dragomir este convins că despărțirea nu va fi de lungă durată

Dumitru Dragomir este convins că despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu va fi de lungă durată. 

”Ana și Reghe se vor împăca!” Dumitru Dragomir este convins că despărțirea nu va fi de lungă durată

Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, și Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 44 de ani, divorțează, iar antrenorul Universității Craiova a făcut primele demersuri în acest sens. Dumitru Dragomir este convins că despărțirea nu va fi de lungă durată, iar cei doi se vor împăca repede, de dragul copiilor.

”Părerea mea este că datorită copiilor o să se împace foarte repede. Amândoi renunță în favoarea copiilor. Cel puțin, așa gândesc eu. Păi, pentru ce trăiești? Nu pentru copii?”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport Live.

Fostul șef de la LPF crede că antrenorul e la o vârstă „foarte periculoasă” și le transmite celor doi să fie discreți, potrivit digisport.ro.

”Sunt lucruri firești, lucruri care nu li se întâmplă numai lor. La noi în familie nu au existat divorțuri, din moși strămoși. Noi suntem așa, consecvenți, suntem atașați unul de altul. Eu am 54 de ani de căsătorie, vă dați seama! I-am cunoscut. Sunt niște copii foarte manierați amândoi. Și Ana e o fată foarte deșteaptă, și Reghe… Asta e o vârstă foarte periculoasă, când ajungi între 45 și 60 de ani e o nenorocire. Să țineți minte ce vă spun! Asta e cea mai nenorocită vârstă! Uitați-vă în lume! Nu îl afectează cu nimic pe Reghecampf (n.r. din punct de vedere profesional)! Poate că îl afectează faptul că suferă copilul pe care îl are cu Anamaria. Și atunci, nici el nu se simte prea confortabil. Mă rog. Eu mă așteptam ca Anamaria și el să fie mai diplomați amândoi, mai discreți. Dar în momentul în care te ia valul și te îndrăgostești, o iei razna, să știi. E vârsta la care o iei razna. Prieteni de-ai mei au capotat după 50 de ani.

(n.r. sfaturi pentru cei doi) Pentru Ana… o felicit că nu a scos nicio murdărie la suprafață! Bravo ei! Și pe Reghe, la fel! Ciocul mic la amândoi, bravo lor! Adică nu și-au spălat rufele în fața lumii. Și banii mulți strică multe caractere. Când ai bani, ai și distracții, ai tot ce vrei pe lumea asta, iar tentația și coruperea este așa de mare… Mai ales care cea vine din partea prietenilor. Anturajul te distruge. Am înțeles că Reghe s-a îndrăgostit de o fată frumoasă și tânără. Și Ana e frumoasă, dar aia e mai tânără cu vreo 15 ani decât ea, din ce am înțeles. Ea s-a menținut foarte bine și arată foarte bine Ana și e fată deșteaptă, iar Reghe e un antrenor foarte serios”, a completat Mitică Dragomir.

Anamaria Prodan a renunțat la arma pe care o avea

Nu este un secret faptul că Anamaria Prodan este o femeie puternică, căreia nu îi este frică de nimic. Nu multă lume știe că vedeta are permis de port-armă și chiar și un pistol. Chiar ea a fost cea care a povestit despre acest lucru. Într-un interviu mai vechi, vedeta a povestit că pistolul i-a fost de folos pe vremea când era președintele echipei Universitatea Cluj. Ea nu se simtea în siguranță acolo, drept urmare a fost nevoită să își ia un pistol pe care să-l poarte mereu. Anamaria Prodan a renunțat într-un final la a mai avea pistol pe motivul că nu își dorea să facă vreo nefăcută.

„Cu mine nu au avut curaj nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i! Le-am zis «Care se apropie, vedem…». Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie.

Am scos pistolul pe masă. Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am intrebat cine e șeful și i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim dacă avem de discutat ceva. Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol! Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută”, a scris Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: