Redactia.ro
Home » Știri » ANAF a scos zeci de mașini la vânzare. Prețurile încep de la 800 de lei

ANAF a scos zeci de mașini la vânzare. Prețurile încep de la 800 de lei

GALERIE FOTO (8) ANAF a scos zeci de mașini la vânzare

În această perioadă ANAF va avea la vânzare zeci de mașini intrate în proprietatea privată a statului, fiind confiscate de multe ori în vamă pentru fapte precum ar fi traficul de țigări. Autoturismele au prețuri începând de la 800 de lei, până la 13.000 lei.

ANAF a scos zeci de mașini la vânzare. Prețurile încep de la 800 de lei

Ca în fiecare lună, Agenția Națională de Administrare Fiscală vinde și în luna august multe mașini de valorificat, iar unele dintre acestea având probleme tehnice. Cea mai ieftină mașină vândută de ANAF are un preț de numai 800 de lei.

Majoritatea mașinilor scoase la licitație de ANAF au fost confiscate în urma infracțiunilor, precum traficul de țigări. Multe dintre aceste autoturisme sunt modele vechi, în stare bună de funcționare, având totuși, un preț mic.

Mașinile de acest gen sunt alese de traficanți pentru a reduce pierderile, deoarece se așteaptă ca acestea să fie confiscate de polițiști.

Cea mai populară mașină scoasă la licitație în luna august de ANAF este Opel Astra, acest model făcând parte din flotele imense ale marilor companii occidentale.

Mașinile scoase la licitație de ANAF în luna august

Conform Profit.ro, mașinile sunt vândute prin licitație sau vânzare directă. În ceea ce privește vânzarea directă, mașinile pot fi achiziționate de la locul de depozitare sau de la locul în care acestea se află, la prețul stabilit de comisia de vânzare.

ANAF organizează periodic licitații de genul, deoarece mașinile confiscate în urma activității infracționale trebuie valorificate.

Așadar, prețul minim de pe lista mașinilor scoase la licitație de ANAF în luna august este de 800 de lei, fiind vorba despre un Volskswagen Golf din anul 1994.Cel mai mare preț este de 13.227 lei, pentru modelul BMW 525i din anul 2005, cu volan pe dreapta și cu o stare tehnică bună, descris cu vânzare directă de către ANAF.

Pentru a viziona lista cu mașinile scoase la licitație de ANAF în luna august intră AICI.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini