Redactia.ro
Home » Monden » Analia Selis s-a despărțit de Răzvan Suma. Ce a declarat cântăreața argentiniană

Analia Selis s-a despărțit de Răzvan Suma. Ce a declarat cântăreața argentiniană

Cântăreața argentiniană, Analia Selis, s-a despărțit în secret de Răzvan Suma. Cei doi au împreună o fetiță și un băiețel.

 

Motivul divorțului

 

Cântăreața argentiniană a făcut dezvăluiri incendiare despre divorțul de violoncelistul Răzvan Suma. Cântăreața a declarat în cadrul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani” cât de greu i-a fost să accepte să fie o mamă singură la 43 de ani și, totodată, o femeie divorțată. Oficial, cântăreața și tatăl copiilor ei încă nu au semnat actele de divorț.

Cei doi divorțează după 16 ani de la nuntă. Analia Selis a mărturisit că ruptura dintre cei doi s-a produs în urmă cu un an, pe 1 decembrie 2019. Vedeta a fost profund afectată de divorț, dar și-a găsit puterea de a merge mai departe în copiii ei, fiica sa, Noa, în vârstă de 9 ani și fiul ei, Tiago, de 8 ani.

“Să știi că n-am divorțat încă, dar m-am despărțit. Urmează divorțul… urmează. Este în premieră, nimeni nu știa până acum. (…) a venit despărțirea cu Răzvan. Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României (n.r.: 2019), ne-am despărțit. (…) și atunci a urmat o perioadă care a fost pentru mine foarte intimă și chiar nu am mai apărut deloc, pentru că, efectiv, nu puteam să povestesc, nu puteam să zic despre chestia asta… (…). Am avut perioada aceea în care am avut nevoie să fiu acasă, cu copiii, să mă ocup de ei, să mă regăsesc în familia mea de acum, care sunt copiii și eu. În perioada pandemiei, care pe mine, personal, m-a ajutat foarte mult, pentru că am învățat care sunt valorile adevărate, am învățat să am răbdare, mi-a lipsit scena foarte mult. Cariera mea s-a dezvoltat extrem bine, efectiv până cu o săptămână înainte de pandemie (…)”, a declarat vedeta marți, 27 octombrie,  în cadrul matinalului de la Antena 1.

 

Artista va rămâne în țară

 

Cu toate acestea, vedeta nu vrea să părăsească România după divorț. Analia Selis a transmis următorul mesaj pe contul ei de Facebook: “(…). La toți cei care de atunci până acum m-ați întrebat cum e familia sau mi-ați trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam, aș vrea sa vă spun că nu am putut să vorbesc despre acest subiect. Ca sa evit întrebări despre o «posibilă împăcare», aș vrea să vă spun că, în ceea ce mă privește, nu există drumul înapoi. Acest an a fost un an intim, în care am avut nevoie de regăsire acasă alături de Noa și Tiago”. 

Mai mult, vedeta a transmis fanilor și un mesaj de încurajare, în special celor care au trecut printr-o despărțire. ,,La toți cei care trec pe o despărțire aș vrea să vă spun că timpul trece și, cu siguranța, viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost. Viața este un dar extraordinar de minunat și merită trăită numai și NUMAI cu oameni și lucruri pe care merită să le ai lângă tine, restul trebuie lăsate în spate și cu ușa bine bine Încuiată”, a încheiat artista. 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: