Redactia.ro
Home » Stil de viață » Anamaria Prodan a dat peste cea mai de preț comoară lăsată de mama ei, artista Ionela Prodan: „Nu se vinde nimic”

Anamaria Prodan a dat peste cea mai de preț comoară lăsată de mama ei, artista Ionela Prodan: „Nu se vinde nimic”

GALERIE FOTO (2)

Au trecut trei ani de când îndrăgita artistă Ionela Prodan a părăsit această lume. Anamaria Prodan nu pare că nu a trecut peste pierderea mult iubitei sale mame. Impresara nu vrea să se despartă sub nicio formă de unele lucruri ale artistei. “Nu se dau, nu se vinde nimic”, a spus clar soția lui Reghecampf.

O adevărată doamnă a muzicii românești, Ionela Prodan a lăsat în urmă, pe lângă cântecele sale care și acum bucură inimile tuturor celor ce o ascultă, și o comoară la care fiicele ei nu vor renunța niciodată, așa cum a spus-o clar chiar impresara.

Pe Anamaria Prodan o știm o femeie extrem de familistă, odată din relația cu mama ei, cât și din relația cu soțul și copiii ei. Au trecut 3 ani de când Ionela Prodan a murit, însă impresara pare că nu a trecut peste pierderea suferită.

Anamaria Prodan, despre comoara lăsată Ionela Prodan: Nu se vinde

Și chiar dacă se știe că atunci când vine vorba de mama ei, impresara nu se uită la bani și dă de pomană cum se cuvine oamenilor sărmani, cărora le dă mâncare și haine, iată că sunt anumite lucruri ale îndrăgitei interprete nu se vor da niciodată.

Anamaria Prodan a dat peste cea mai de preț comoară lăsată de mama ei, artista Ionela Prodan, chiar la 40 de zile de la moartea regretatei interprete de muzică populară. Este vorba despre neprețuitele costume populare care se aflau în dulapul artistei.

Alături de sora ei Anca, Anamaria Prodan a luat decizia ca cele 70 de costume populare ale mamei lor, regretata Ionela Prodan, să nu le vândă niciodată, nedorind să se despartă de ele.

Așadar, costumele populare ale Ionelei Prodan vor fi păstrate de fiicele ei, iar Anamaria Prodan a declarat că le va purta atât ea, cât şi şi familia ei, sora şi cele două fetele ale sale.

”Costumele populare ale Ionelei Prodan nu se vând şi nici nu se dau. Pe acelea le voi purta eu şi familia mea. Sora mea şi fetele mele. Aceste costume sunt unicat, iar valoarea lor este inestimabilă”, a povestit Anamaria Prodan pentru Click!

Ionela Prodan a murit la 70 de ani

Ionela Prodan a murit la 70 de ani, pe 16 aprilie 2018. De atunci, familia poartă un gol imens în suflet. Fiicele regretatei artiste nu au uitat-o nicio clipă, mormântul acesteia din Cimitirul Bellu din Capitală nefiind niciodată neîngrijit.

Mai mult, mesajul de la mormântul Ionelei Prodan demonstrează încă o dată cât de mult a fost iubită de fiicele ei.

”Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încărcat de daruri. Minune de la DUMNEZEU! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubeacă și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată. Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu!”, este epitaful scris de Anamaria Prodan și Anca Tănase, fiicele Ionelei Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: