Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan a dezvăluit ce sumă încasează Reghe ca antrenor pentru Azerbaidjan

Anamaria Prodan a dezvăluit ce sumă încasează Reghe ca antrenor pentru Azerbaidjan

După despărțirea de Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf și-a găsit o nouă echipă. Antrenorul a semnat cu formația care evoluează în prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku.

Cei de la Neftchi Baku au făcut anunțul oficial pe rețelele sociale și pe site-ul echipei. Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane cu Neftchi Baku.

În sezonul recent încheiat, Neftchi Baku a terminat pe locul secund în clasament, cu un total de 50 de puncte, în spatele campioanei Qarabag. Astfel, Laurențiu Reghecampf o va pregăti pe Neftchi Baku pentru meciurile din UEFA Conference League.

Cele doua parți au ajuns la un acord, iar Laurențiu Reghecampf urmează să primească din partea celor de la Universitatea Craiova 180.000 de euro pentru rezilierea contractului, scrie digi24.ro.

Ce salariu încasează Reghe lunar

Chiar dacă pleacă din țară, Reghe „e dator“ la Ana. Antrenorul va plăti pensie alimentară pentru copii. Datorită faptului că pensia alimentară este raportată la venit, impresara a făcut un calcul rapid și a aflat cât câștigă Laurențiu.

„Are să-mi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000 îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti!”, a declarat, tranșant, Anamaria Prodan, pentru Playsport.

Mărul discordiei nu a fost pe deplin mâncat. Anamaria nu a ratat ocazia să puncteze că „Îl va urmări toată viaţa trecutul acestei femei. (Corina Caciuc) Şi dacă câştigă ceva, ea îl va trage in jos. Dacă va pierde îl va îngropa, oricum o dai trecutul ăsteia, povestit de toţi cu poze si filmări ce le-am văzut, tot prin ziare, pentru el înseamnă final de carieră. Dar şi le-a asumat, într-un final. Acum să vadă cum face mai departe”.

Sexy impresara îl apreciază în continuare pentru performanțele profesionale. Așa că Ana nu scapă nicio ocazie să-i reamintească fostului soț ce trebuie să facă pentru a fi bine plătit!

„Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici. Noi ne rugăm sa-i meargă bine. Căci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să ii posteze burțile, picioarele și ce o mai fi, o să ajungă foarte rău.

Ați văzut unde l-au dus postările, Instagramul, ședințele foto. E greu în țările acestea să ai trecut dubios”, a mai comentat ea pentru Playsport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: