Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a explicat de ce i-a luat apărarea lui Laurențiu Reghecampf. Ce relație au acum cei doi

Anamaria Prodan a explicat de ce i-a luat apărarea lui Laurențiu Reghecampf. Ce relație au acum cei doi

Anamaria Prodan, mereu curajoasă și cu zâmbetul pe buze, trece printr-o perioadă foarte dificilă a vieții sale. Mariajul său cu Laurențiu Reghecampf a ajuns la final, iar în jurul familiei sale s-a născut un scandal de proporții. Impresara a explicat acum de ce a decis să-și apere soțul până în ultimul moment, dar și ce relație are acum cu acesta.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost unul dintre cele mai solide cupluri din România. În 13 ani de căsnicie, au reușit să construiască un nume important în domeniul fotbalului, dar și să crească împreună patru copii minunați. Pentru ei, familia a fost mereu pe primul plan, iar vestea că vor divorța a fost pur și simplu cutremurătoare.

Primele zvonuri despre despărțirea lor s-au conturat acum mai bine de jumătate de an, apoi au devenit din ce în ce mai vocale în urmă cu câteva luni. Totul a culminat cu pozele care au confirmat relația extraconjugală a antrenorului de fotbal, moment în care soția sa a fost nevoită să accepte această situație incredibilă.

Anamaria Prodan a explicat de ce l-a apărat pe Laurențiu Reghecampf până în ultimul moment

În timp ce publicațiile din toată țara scriau despre divorțul lor, Anamaria Prodan a ales să-și apere soțul. Indiferent de acuzațiile care i-au fost aduse, ea a încercat să-i fie alături și să-i păstreze imaginea pe care o avea în spațiul public.

Mulți au crezut că este modul său de a nega zvonurile despre infidelitatea acestuia, dar motivul se pare că a fost altul. Impresara de fotbal a fost conștientă de situația în care se află, precum și despre greșelile lui Laurențiu. A făcut toate aceste eforturi pentru el din dragoste și respect, iar acum au rămas în urmă doar gândurile pozitive.

„Noi am încercat foarte tare şi dumnevoastră aţi văzut că mult timp am vorbit la superlativ şi chiar şi în faţa probelor găseam foarte multe explicaţii, tocmai din respect pentru sotul meu şi din respect pentru familia şi copiii mei. Fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Nu ştim. Probabil nu o să aflăm niciodata motivele pentru care a făcut aceste greşeli uluitoare. Sper să-i fie foarte bine. Îmi doresc şi ne rugăm pentru el să-i fie foarte bine.”, a declarat Anamaria pentru romaniatv.net.

Ce relație există acum între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Chiar dacă Anamaria Prodan și copiii săi au fost mai răniți ca niciodată de cel care trebuia să-o protejeze, există încă dorința ca acesta să le fie aproape. Au reușit să-l ierte pentru greșelile făcute, sunt dispuși să-l accepte din nou în familia lor, dar bărbatul nu-și dorește acum acest lucru.

Cât despre relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf din prezent, nu se pot spune prea multe lucruri. Cei doi nu sau mai văzut de foarte multe luni, iar discuțiile pe care le poartă acum sunt minimale.

„Este alegerea lui dacă vrea să rămână în relaţii bune cu familia, cu fosta lui familie. Noi ne-am dorit acest lucru. Deocamdată de foarte multe luni nu ne-am mai văzut, nu prea comunicăm decât aşa, prin mesaje. Nu ştiu ce să spun. Înţeleg că noua iubită are nişte probleme cu noi şi că nu-l lasă. Dar probabil o să-şi dea seama că noi l-am iubit foarte mult şi că o să-l preţuim în continuare şi că aşa este frumos, să rămâi în continuare, pentru că ne leagă un copil şi cred eu că are nevoie de tatăl lui toată viaţa.”, a mai adăugat impresara de fotbal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: