Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a făcut un anunț important:„Trebuie să-l sun pe Laurențiu să îi spun că avem un alt băiat. Deci avem 3 băieți.”

Anamaria Prodan a făcut un anunț important:„Trebuie să-l sun pe Laurențiu să îi spun că avem un alt băiat. Deci avem 3 băieți.”

Numele Anamariei Prodan este mereu în atenția presei, fiind una dintre cele mai puternice femei din țara noastră. Fiecare apariție publică a sa este atent urmărită de public, iar declarațiile sale devin de cele mai multe ori cunoscute de toată lumea. Acest lucru nu se datorează doar faptului că este implicată într-un divorț foarte dificil, deoarece impresara a fost mereu o figură iubită de oameni. Dovadă în acest sens este un episod din trecutul său, în care povestea mândră cum trebuie să-l înștiințeze pe Laurențiu Reghecampf că au trei băieți.

Anamaria Prodan a făcut un anunț important:„Trebuie să-l sun pe Laurențiu să îi spun că avem un alt băiat. Deci avem 3 băieți.”

Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mult timp, când a fost invitată la o emisiune foarte cunoscută din țara noastră. Anamaria Prodan este mereu dornică să accepte noi provocări, așa că nu s-a dat în lături nici atunci când i s-a propus să ia parte la emisiunea lui Nea Mărin. A fost nevoită să ajute cu tot ce s-a putut, iar ea a demonstrat încă o dată că munca nu a speriat-o niciodată.

Alături în ediția respectivă i-a fost și Liviu Vârciu, cu care a reușit să lege o relație destul de apropiată. S-au înțeles de minune, au râs și în final între ei a apărut o glumă care a trârnit amuzamentul celor din jur. Chiar dacă impresara și fostul membru al trupei L.A au vârste destul de apropiate, ea a considerat că din acel moment este mama lui de suflet.

În acel moment Anamaria era încă împreună cu Laurențiu Reghecampf, așa că prima ei dorință a fost să-și înștiințeze soțul de această decizie.

„Liviu de-acum este băiatul meu. Pentru că Liviu a realizat că pe mine mă știe toată lumea că am bani, că am imagine. Și atunci s-a gândit el că e banal să fie băiatul lui Nea Mărin, că mai bine e băiatul lu’ Prodanca. Trebuie să-l sun pe Laurențiu să îi spun că avem un alt băiat. Deci avem 3 băieți.”, a declarat Anamaria Prodan la acea vreme, în emisiunea amintită.

Când va avea loc divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format o familie model timp de 13 ani, iar vestea că vor divorța a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. În primă instanță, cei doi și-au dorit să păstreze situația dificilă din mairajul lor departe de ochii publicului, însă în cele din urmă adevărul nu a mai putut fi negat.

După ce fotografiile cu antrenorul de fotbal și noua sa parteneră au devenit virale, Anamaria a fost nevoită să recunoască totul. Greșelile soțului său au fost descoperite, iar ea și-a dorit să-și facă dreptate. A aflat că banii familiei au fost luați fără acordul său, așadar va face tot posibilul să-i recupereze.

Din informațiile disponibile până în acest moment, se pare că prima înfățișare în fața juraților va avea loc la începutul lunii februarie. Până atunci se vor discuta și plângerile penale depuse de Anamaria Prodan  împotriva încă soțului său, care se va justifica pentru sumele de bani luate, dar și modul în care fotografiile din arhiva personală a impresarei au ajuns în presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: