Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a purtat bijuterii de 650.000 de euro la parastasul mamei sale

Anamaria Prodan a purtat bijuterii de 650.000 de euro la parastasul mamei sale

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan a purtat bijuterii de 650.000 de euro la parastasul mamei sale

Anamaria Prodan a purtat bijuterii de 650.000 de euro la parastasul mamei sale. Impresara a organizat joi, 14 aprilie, parastasul pentru mama sa, regretata Ionela Prodan. Indiferent de situație, Anamaria Prodan știe să fie elegantă și atractivă. Vedeta a purtat bijuterii de 650.000 de euro la pomana de patru ani a regretatei sale mame.

Anamaria Prodan a purtat bijuterii de 650.000 de euro la parastasul mamei sale

Anamaria Prodan a făcut pomana de patru ani a mamei sale, Ionela Prodan. Vedeta a organizat parastasul la cimitirul Bellu, acolo unde regretata artistă își doarme somnul de veci. Anamaria Prodan a avut o apariție uimitoare, vedeta purtând bijuterii de 650.000 de euro. Imoresara a purtat brățări, inele și ceas în valoare de mii de euro.

Fosta prezentatoare Tv a ajuns singură la pomană, adoptând o ținută lejeră, dar vizibil afectată. Aceasta avea la mână brățări de la Cartier, toate din diamante, iar ceasul, marca Richard Mille, costă în jur de 300.000 de euro. Anamaria Prodan suferă foarte mult de când mama sa a murit. De asemenea, pe degete, Anamaria purta două inele cu diamante.

Anamaria Prodan bijuterii Sursa foto Fanatik.ro

Anamaria Prodan a făcut pomană de 10.000 de euro pentru Ionela Prodan

Anamaria Prodan a mers la o casă de copii din Domnești pentru a da de pomană, în memoria Ionelei Prodan. Însoțită de prietenii ei, impresara a încercat să aducă cât mai multă bucurie în rândul copiilor de la un orfelinat din Domnești. Vedeta a mărturisit pentru Fanatik că cei mici au emoționat-o foarte mult. Din această cauză a făcut și un apel prin care cei care își permit să se implice în ajutorarea micuților. Însoțită de fiul ei, Laurențiu Jr., dar și de Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de toate formalitățile pentru pomană, Anamaria Prodan a ajuns la casa de copii din Domnești aducând două camioane încărcate cu tot ce ar avea nevoie micuții. Vedeta le-a oferit pachete de pomană, cu dulciuri și jucării, iar instituția a primit paleți întregi de produse neperisabile, dar și legume și fructe.

”A fost foarte frumos, emoționant! Dumnezeu face minuni prin oameni. Sunt foarte fericită că am putut să aduc bucurie în sufletul copiilor de acolo, chiar aveau nevoie de un motiv să mai zîmbească.Din punctul meu de vedere, cea mai mare tragedie pentru sufletul unui om este să își arunce un copil, să îl abandoneze și să nu mai știe nimic despre el, dacă trăiește, dacă a murit, dacă are ce să mănânce, dacă îi este cald sau frig…”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Vedeta a spus si motivul pentru care a decis să vorbească în public despre donațiile făcute cu ocazia pomenirii dedicate mamei sale, Ionela Prodan, la patru ani de la moartea sa.

”Pe mine poveștile acestor copii mă fac să plâng zi și noapte. Cred că e momentul ca noi toți să ne trezim și să facem fapte bune. E adevărat, tot timpul am spus că faptele bune se fac în liniște, dar am realizat că nu e bine așa. Trebuie să tragi după tine oamenii care sunt bogați și pe care Dumnezeu i-a ajutat, să dai exemplu.Măcar de Sărbători trebuie să ne unim și să aducem fericire în sufletul copiilor. Alături de mine au fost mai multe firme și așa am putut să le aducem celor de la Casa de Copii Lidia din Domnești tot ce ar fi putut avea nevoie. Sper că exemplul meu va fi urmat și de alți oameni cu dare de mână”, a mai spus impresara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: