Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a leșinat când a aflat că e însărcinată: „Mi-am dorit atât de mult”

Anamaria Prodan a leșinat când a aflat că e însărcinată: „Mi-am dorit atât de mult”

GALERIE FOTO (4) Anamaria Prodan a leșinat când a aflat că e însărcinată

Anamaria Prodan a leșinat când că e însărcinată. Impresara a fost exterem de fericită când a aflat că este însărcinată cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan are două fiice cu fostul soț, baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Cu antrenorul de fotbal are un băiat, pe Laurențiu Junior.

Anamaria Prodan a leșinat când a aflat că e însărcinată: „Mi-am dorit atât de mult”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai apreciate femei de afaceri din România. Timp de 15 ani a fost căsătorită cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal CSU Craiova. Spre surprinderea multora, Reghe și Anamaria Prodan au decis să divorțeze la scurt timp după ce și-au reînnoit jurămintele. Ulterior s-a aflat că Reghe avea o relație extraconjugală cu o altă femeie. Mai mult, cei doi urmează să devină părinți peste câteva luni.

Anamaria Prodan este o familistă convinsă și a încercat întotdeauna să își apere relația cu Reghecampf. Vedeta are două fete cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar cu Reghe are un băiat. După ce le-a adus pe lume pe Sarah și Rebecca, Anamaria și-a dorit foarte mult un băiat. Visul i-a devenit realitate după ce a rămas însărcinată cu Bebeto. Vedeta mărturisește că acela a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei, mărturisind că aproape a leșinat când a aflat de sarcină. În prezent, agentul FIFA trece printr-o perioadă dificilă după ce a anunțat că divorțează de soțul ei. Cu toate că Reghe și-a refăcut viața alături de o altă femeie și urmează să devină tată pentru a treia oară, Anamaria Prodan a declarat că nu îl poate urî pe fostul ei partener.

„Când am aflat că sunt gravidă cu Bebe, că mi-am dorit atât de mult un băiat, încât aproape am leșinat. A fost așa ceva: Doamne, Dumnezeule, gata”. De asta nu aș putea niciodată să îl urăsc pe Reghecampf. Mi-a dat cel mai frumos cadou din univers”, a dezvăluit Anamaria Prodan în cadul poscat-ului lui Damian Drăghici.â

Anamaria Prodan a făcut publice mai multe mesaje dintre ea și Reghe

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a intervenit la scurt timp după ce și-au reînnoit jurămintele. De-a lungul acestor luni, vedeta a făcut multe declarații dure la adresa antrenorului de fotbal și a dezvăluit detalii care i-au șocat pe toți. În urmă cu puțin timp, impresara a făcut publice mesaje dintre ea și Reghe.

„Încă mai am cumva o răutate așa, care e omenească. Dacă eram perfectă, eram Dumnezeu, dar pe urmă îmi dau sema și să știi că îi scriu înapoi: <<Tati, orice ai fi făcut, încearcă să te îndrepți, încearcă să găsești drumul bun pe care tu îl meriți, că tu ești un om bun în esență>>.E o frustrare foarte mare, pentru că am construit ceva uriaș împreună și a dărâmat singur singurel totul. Astăzi, de exemplu, i-am trimis un mail, că vorbim numai pe mail, nu mai are voie să vorbească cu familia. Când am văzut pe ziar poza cu mine si trei copii de mână și el cu toată presa în jurul lui, i-am scris: <<Uită-te ce ai făcut tu din familia asta>>.O să cadă pe capul nostru, pentru că o să se întoarcă la noi, pentru că ne iubește de leșină. Când m-a văzut la tribunal, nu putea să se uite la mine. L-am luat eu mai tare și apoi ne-a bufnit râsul pe amândoi. Doi oameni care se urăsc nu râd unul cu celălalt. Pentru că nu puteam să vorbim în sala de judecată, îi scriam: <<Să nu uiți niciodată că te iubim enorm>>. Îi trimiteam, el se uita și râdea. Cred că trebuie să se termine frumos, oricum ar fi”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: