Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a răbufnit la adresa Părintelui Calistrat, după ce și-a dat cu părerea despre scandalul cu Reghe: „Biserica trebuie să ocrotească femeia, nu să…”

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa Părintelui Calistrat, după ce și-a dat cu părerea despre scandalul cu Reghe: „Biserica trebuie să ocrotească femeia, nu să…”

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa Părintelui Calistrat, după ce preotul și-a dat cu părerea despre scandalul pe care impresara îl are cu Laurențiu Reghecampf: „Biserica trebuie să ocrotească femeia, nu să…”. Reacția dură a vedetei.

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa Părintelui Calistrat

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa Părintelui Calistrat, după ce preotul a intervenit în scandalul pe care impresara îl are cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta a avut o reacție dură la adresa Bisericii Române, dar și a preotului, după ce slujitorul Domnului și-a dat cu părerea despre un subiect monden.

„Rușine Bisericii Ortodoxe Române că permite unor asemenea preoți să vorbească în asemenea hal. Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia. Aacest preot vede imaginile, comentează și instigă. Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți? În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin altar, fac s*x cu minorii, ne dau lectii de educatie. Preotii care apar la TV si vor publicitate iși doresc să lucreze în TV monden, nu în biserică. Acest preot la cum vorbește, nu este departe de iad.  Preoții cu har stau în chilii, se roagă, nu fac monolog la tv pe subiecte mondene”, a ținut să spună Anamaria Prodan, pe contul ei de Instagram.

Declarațiile făcute de Părintele Calistrat

Părintele Calistrat a reacționat după ce a văzut imaginile cu scandalul violent dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Duhovnicul a avut ceva de spus la adresa impresarei și a pus accentul pe educația pe care trebuie s-o primească Bebeto de la mama lui.

”Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos”, a ținut să spună Părintele Calistrat.

Duhovnicul este de părere că Anamaria Prodan este o fire foarte impulsivă și că această atitudine nu trebuie să-i stea aîn caracter unei femei. ”Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a mai spus părintele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini