Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a spus ce avere are. Suma are 7 zerouri!

Anamaria Prodan a spus ce avere are. Suma are 7 zerouri!

Anamaria Prodan a spus ce avere are. Sexy-impresara nu s-a ferit și a dat cărțile pe față. A recunoscut că are o avere cu 7 zerouri: ” Nu am ajuns la 100 de milioane de euro. Pe acolo. ”

Nu este un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează cel mai de succes cuplu din showbiz-ul autohton. Cei doi au bani de-i întorc cu lopata. Luni seara, Anamaria Prodan s-a așezat pe canapeaua emisiunii XNS de la Antena1 și a fost supusă la întrebări la care nu a mai răspuns până acum.

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a explicat Anamaria Prodan, la XNS.

Dacă scoatem din calcul banii pe care îi câștigă Laurențiu Reghecampf și moștenirea de la mama sa, Anamaria a dezvăluit că:

„Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan a spus ce avere are. Suma are 7 zerouri!

Dacă cumva vă întrebați pe ce cheltuie impresara banii, răspunsul e simplu: genți, haine și… accesorii!

„Am foarte multe de crocodil(n.r. genți), mici. Astea îmi place de mor. Hermes-uri cred că am vreo 30. În total, am multe. Eu vreau să-mi fac dressing pentru genți, să pot să le văd așa. Oricum, de luna viitoare intru în renovări. Nu știu dacă am 100, dar vreo 70 am. M-a ajutat prietena mea să o iau (n.r. geanta foarte scumpă), pentru că era foarte greu de obținut”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea lui Capatos.

Cu toate acestea, vedeta este modestă și a declarat că cu cât ai mai mulți bani, cu atât vrei mai mulți, pentru că trăiești la acel nivel.

”Eu fac parte din ăia care nu-și doresc să apară în Forbes! Nu-s ca ăia care se laudă că sunt pe locul unu. Am bani! Da, am bani!”, a adăugat vedeta.

Pentru cei care vor să guște din viața pe care Prondanca și Reghe o au pot să se așeze confortabil în fotoliu și să privească tot luxul și toată opulența în care… ”se scaldă”. Vor fi filmați 24/24h și emisiunea va fi difuzată pe Antena Stars.

Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată

Soția lui Laurențiu Reghecampf a povestit cum în 2015, într-un restaurant din Londra, a fost confundată cu o prostituată și abordată de doi bărbați.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

Citește și: Ce a pățit Oana Roman după ce a găsit un portofel pe stradă

Loading...