Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan alături de un bărbat în dormitorul din Dubai. Chiar ea a publicat fotografia

Anamaria Prodan alături de un bărbat în dormitorul din Dubai. Chiar ea a publicat fotografia

Anamaria Prodan a publicat o imagine, dar nu a observat un detaliu important. În reflexia geamului apare un bărbat. Cine este misteriosul care o consolează pe Anamaria în timp ce Laurențiu Reghecampf își face de cap cu amanta în România.

Cine este bărbatul misterios din fotografia Anamariei Prodan

Anamaria Prodan pozează fericită pe rețelele sociale, dar doar ea știe cât de afectată este de ultimele știri apărute în presă în privința relației ei și  a lui Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a publicat o fotografie din dormitorul din Dubai în care arată excepțional și este cu zâmbetul până la urechi, dar i-a scăpat un detaliu care imediat a fost observat. În reflexia gemului apare un bărbat care îi face fotografia. internauții s-au întrebat cine este bărbatul misterios. Cel mai probabil silueta masculină apărută în imagine este fiul cel mic al impresarei, Laurențiu Reghecampf Jr. Anamaria Prodan arată din ce în ce mai bine și le poate ține piept domnișoarelor de 20 de ani.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa escapadă a soțului ei

Laurențiu Reghecampf a plecat în concediu cu amanta sa și spre ghinionul său a fost suprins de paparazzi în timp ce se afla cu ea la masă. Imaginile s-au răspândit rapid pe internet și acest lucru a creat mare vâlvă. Se pare că Anamaria Prodan este foarte calmă în această privință, iar declarațiile ei au surprins pe toată lumea. Sexy impresara susține că soțul ei este plecat la o mănăstire în Grecia să se roage și este alături de fiul lui cel mare Luca. Aceasta a precizat că este plecat chiar cu mașina ei.

Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo. Da. Este mașina mea. Soțul meu merge ca mine cu mașinile familiei, când și cum vrea. La fel ca mine. Cu băiatul meu mare, Luca. Își iubește și respectă copiii enorm. Este un exemplu pentru ei și pentru noi toți. Pentru toată țara! Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro

Sexy impresara susține că dacă acesta a fost suprins la amsă în compania unei domnișoare misterioase, atunci are un motiv bine întemeiat și ceva de discutat, în niciun caz nu se gândește că ar înșela-o chiar sub ochii fiului cel mare, Luca. Impresara a mai adăugat faptul că ea se află acum în Dubai pentru a se preocupa de afacerile familiei. Anamaria Prodan a precizat că mai există certuri în familia lor, dar nu se pune problema unei despărțiri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: