Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan continuă războiul cu Reghecampf. Ce s-a întâmplat, de fapt, la tribunal: „Bebeto are datoria de a-i da un pahar cu apă „

Anamaria Prodan continuă războiul cu Reghecampf. Ce s-a întâmplat, de fapt, la tribunal: „Bebeto are datoria de a-i da un pahar cu apă „

GALERIE FOTO (5) Anamaria Prodan continuă războiul cu Reghecampf

Anamaria Prodan continuă războiul cu Reghecampf. Războiul dintre impresară și Laurențiu Reghecampf continuă. Deși în urmă cu o zi au avut o prima înfățișare la procesul de divorț, Anamaria Prodan face acuzații grave la adresa încă soțului ei. Vedeta a făcut declarații uluitoare despre relația fiului ei cu Reghe.

Anamaria Prodan continuă războiul cu Reghecampf. Ce s-a întâmplat, de fapt, la tribunal: „Bebeto are datoria de a-i da un pahar cu apă „

Luni, 7 februarie, trebuia să aibă loc prima înfățișare a procesului de divort între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Însă procesul s-a amânat pe ultima sută de metri, deoarece cei doi soți nu s-au prezentat. Impresata a declarat că nu a depus nicio cerere de custodie exclusivă, care l-ar viza pe fiul lor, Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan spune că fiul ei se roagă de tatăl lui să vină să îl viziteze.

Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

 

Anamaria Prodan, comentarii acide la mesajele scandaloase apărute în presă dintre Reghe și iubita lui

Impresara a avut comentarii acide la adresa fostului soț după apariția corespondenței scandaloare apărut în presă dintre Laurențiu Reghecampf și actuala lui iubită.

„Reghecampf nu a reușit să se mențină în lumea unde, artificial, l-am crescut ca să poată intra. Lumea mea și a copiilor mei este alta. Lumea mea are demnitate, credință în lucrurile sfinte, și anume familia, respectul, pe care el nu îl are nici față de el, vezi unde se zbate azi … pe plan profesional praf, iar pe plan sentimental, jenant, lângă o femeie cunoscută în oraș, la care el s-a umilit și i-a umilit copiii doar pentru a beneficia de un un , conform mailului trimis de amantă.El, săracul, nu beneficiază nici de respectul amantei … ce să mai vorbim de respectul populației.”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Fiica Ionelei Prodan continuă să-și acuze soțul, fiind de părere că persoanele din anturajul lui îl compătimesc. În ceea ce privește subiectul legat de pensia alimentară, Anamaria a spus că intenționează să-i ceară soțului o pensie alimentară de 5.000 de euro. Reghecampf își merită soarta și este păcat (chiar ne pare rău) că cei ce îl tolerează și îl bagă în seamă o fac doar ca să râdă de el! Anamaria Prodan nu stă în 5000 euro pensie alimentară! Acest drept este al copilului și este obligatoriu. Cred că este o mare glumă proastă tot ce se scrie! Nu-l decade nimeni din drepturi!„, a conchis Anamaria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: