Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, cuvinte nemiloase pentru Irinel Columbeanu. Ce a putut spune despre fostul afacerist: «Trebuia să-și aștearnă foarte bine pentru bătrânețe…»

Anamaria Prodan, cuvinte nemiloase pentru Irinel Columbeanu. Ce a putut spune despre fostul afacerist: «Trebuia să-și aștearnă foarte bine pentru bătrânețe…»

Irinel Columbeanu a ajuns la 66 de ani într-o situație la care nimeni nu dorește să se gândească. Fără bani, departe de singura lui fiică și fără prieteni care să-i fie aproape, Irinel Columbeanu este în prezent internat la azilul în care tatăl lui și-a trăit ultimii ani din viață. Fostul afacerist care în urmă cu mai bine de un deceniu avea în conturi milioane de euro, nu-și permite astăzi să plătească taxa pentru azil întrucât are o pensie mică. Deși a cerut ajutorul, se pare că nimeni nu i-a oferit mâna de ajutor la care spera. Iată ce comentarii a făcut Anamaria Prodan la adresa lui Irinel Columbeanu!

Anamaria Prodan, cuvinte dure pentru Irinel Columbeanu. Ce a spus despre fostul afacerist

Irinel Columbeanu a ajuns în sapă de lemn și nu are bani suficienți pentru a-și plăti cazarea la azil. Încearcă să găsească o soluție, dar opțiunile sunt limitate, iar ajutorul întârzie să apară. Mulți se așteptau ca Gigi Becali să-i ofere o mână de ajutor, însă patronul FCSB a spus clar și răspicat că nu intenționază să-l ajute pe Irinel, care nu a fost cumpătat în tinerețe și nu s-a gândit deloc la ce-i va aduce bătrânețea.

Și Anamaria Prodan pare să fie de acord cu Gigi Becali. Impresara este de părere că Irinel Columbeanu nu a fost deloc chibzuit, iar ceea ce i se întâmplă acum nu reprezintă nimic altceva decât rezultatul alegerilor sale complet neinspirate, de-a lungul vremii.

„Eu sunt cumva om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi că nu mă uit decât la fotbal. Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău, eu îl ştiu de foarte mulţi ani. Eu cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea. Să nu apuce vreodată să depindă de cineva. Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta. Nu. Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”, a declarat Anamaria Prodan.

De ce nu dorește Gigi Becali să-l ajute pe Irinel Columbeanu

Patronul FCSB a dezvăluit că nu-l va ajuta pe Irinel Columbeanu și a explicat, pe larg, de ce a luat această decizie. Conform lui Gigi Becali, Irinel Columbeanu a dus o viață marcată de desfrâu, așadar nu merită compasiune și înțelegere. Mai mult decât atât, Gigi Becali susține că femeile care i-au măcinat averea lui Irinel sunt cele care ar trebui să-i întindă o mână de ajutor în momentele de criză în care acesta se află.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica și fata lui îl vor ajuta (n.r. – Monica Gabor şi Irina, fosta soţie şi, respectiv, fiica lor). Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: