Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, declarații șocante. Impresara vrea să îi fie nașă presupusei fiice a lui Reghe

Anamaria Prodan, declarații șocante. Impresara vrea să îi fie nașă presupusei fiice a lui Reghe

Anamaria Prodan, despre un alt copil.

Anamaria Prodan este din nou în centrul atenției prin prisma discuțiilor despre divorț și amante. Zilele trecute a fost întrebată care este de fapt situația la ea în familie și impresara, ca de obicei a negat orice zvon legat de divorț. Acum vine cu o declarație scandaloasă. Ce spune Anamaria Prodan despre posibilul copil al lui Reghe cu amanta.

Anamaria Prodan, nașă pentru copilul lui Reghe?!

Anamaria Prodan a făcut declarații șocante. Pentru cine nu știe, se zvonește că Laurențiu Reghecampf va deveni tătic de fată, deoarece presupusa amantă ar fi însărcinată. Acest zvon vuiește în presa mondenă de la noi de câteva zile și a ajuns și la urechile Anamariei Prodan. Aceasta a fost întrebată despre acest subiect și răspunsul ei a luat prin surprindere pe toată lumea. Sexy impresara a mărturisit că își dorește să îi fie nașă copilului dacă aceste zvonuri sunt adevărate.

Nu știm cine e asta, nu mai promovați non valori! Dacă e adevărat, eu și Adrian Thiess suntem nași, eu devin nașa fiicei lui. Dacă e adevărat, divorțez eu.„, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan spulberă zvonurile despre divorț

Ieri, Anamaria Prodan a fost abordată pe stradă de un reporter care i-a adresat mai multe întrebări. Anamaria Prodan nu a părut deloc cu garda jos și a afirmat că ea nu divorțează de Laurențiu Reghecampf. Impresara a continuat să spună că nu știe cine este domnișoara despre care se zvonește că l-ar face tătic pe Laurențiu Reghecampf și că nici nu se pune problema ca aceasta să locuiască cu Reghe la Craiova.

Nu este prima dată când Anamaria Prodan iese public și afirmă că nu există vreun divorț. Același lucru s-a întâmplat și în vară, când Laurențiu a mai declarat că va divorța și impresara a liniștit imediat apele. Rămâne de văzut dacă de această dată divorțul se va materializa sau nu.

Eu nu divorțez! Nu se întâmplă nimic! Întrebați-l pe Reghecampf dacă știe. Dacă știe de trecutul tumultuos, eu știu?! Nici măcar nu știu cine este fata asta, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată. N-am vorbit cu ea o secundă în viața asta. N-o cunosc, nu bat femeile din oraș, n-am văzut femei lângă soțul meu. Probabil că este o chestie din asta și soțul meu este într-o nebuloasă, de nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic.„, a spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: