Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, despre o viitoare relație. Cum trebuie să fie bărbatul care va intra în viața impresarei

Anamaria Prodan, despre o viitoare relație. Cum trebuie să fie bărbatul care va intra în viața impresarei

Anamaria Prodan, despre o viitoare relație.

Anamaria Prodan, despre o viitoare relație. Impresara se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta a transmis un comunicat de presă în care anunță că l-a iertat pe antrenor și că îl va susține indiferent de alegerea pe care acesta o va face. Anamaria Prodan a vorbit recent despre o viitoare relație amoroasă. Ce condiții trebuie să îndeplinească noul bărbat din viața acesteia?

Anamaria Prodan, despre o viitoare relație. Cum trebuie să fie bărbatul care va intra în viața impresarei

Anamaria Prodan, despre o viitoare relație. Spre surprinderea tuturor, mariajul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare că a ajuns la final. Impresara a transmis un comunicat în care preciza că îl va susține pe Reghe indiferent de alegerea făcută. Vedeta trece printr-o perioadă grea, mai ales că cei doi împliniseră de curând 15 ani de căsnicie. Acum, Ana și Reghe vor merge pe drumuri separate. Cu toate astea, impresara a vorbit despre o viitoare relație amoroasă, explicând cum trebuie să fie să fie bărbatul care va face parte din viața ei.

În cadrul unui interviu, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri surprizătorare despre o nouă relație amoroasă. Întrebată dacă se va mai îndrăgosti vreodată,impresara a mărturisit că va lăsa timpul să decidă acest lucru. Cu toate astea, un lucru este cert: acel bărbat va trebui să urce alături de ea pe culmile succesului și să fie puternic. „Asta nu pot să știu. Dumnezeu îți dă o soartă. Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă. Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitori de înalte. Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului. Îmi doresc foarte mult ca Laurențiu să fi învățat în toți acești ani ceva de la mine și să înțeleagă că a avut alături de el un motor care l-a urcat pe culmile succesului.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

Anamaria Prodan, condiții pentru noul bărbat din viața ei

Soția lui Laurențiu Reghecampf a declarat că o persoana care va face parte din viața ei trebuie să fie corectă, puternică și loială. Mai mult, Anamaria Prodan a precizat că are pretenția ca persoanele pe care le ajută să fie recunoascătoare față de ea și să îi mulțumească pentru sprijin. Impresara a declarat că își dorește să îl vadă pe Reghe pe cele mai înalte culmi, mărturisind că o să se bucure pentru el. „Problema e să știi să-ți păstrezi drumul drept și să-ți respecți familia și copiii. Cel mai important lucru e să mulțumești omului care te urcă și să poți să rămâi acolo unde te-a pus acea familie. Îmi doresc să-l văd sus acolo unde l-am lăsat, vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă.”, a mai adăugat impresara pentru aceeași sursă.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au construit un adevărat imperiu împreună, și au împreună un copil, pe Laurențiu Junior. Vedeta a declarat că atât ea, cât și familia ei va fi aproape de Reghe, indiferent de situație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: