Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan îl iartă pe Laurențiu Reghecampf! Alege să-l respecte și să-l apere în continuare

Anamaria Prodan îl iartă pe Laurențiu Reghecampf! Alege să-l respecte și să-l apere în continuare

GALERIE FOTO (2)

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă foarte dificilă a vieții sale, după ce Laurențiu Reghecampf a decis să pună punct căsniciei lor. În acest context, impresara dă dovadă de o tărie ieșită din comun, ba chiar alege să-și respecte și să-și apere soțul. Chiar dacă a fost înșelată, iar familia s-a a fost pusă într-o ipostază în care spera să nu fie vreodată, reușește încă să-și țină capul sus și să fie o femeie puternică.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost considerați mereu un exemplu pentru publicul lor, atât datorită reușitelor pe plan profesional, cât și celor din plan personal. În 13 ani de căsnicie, și-au construit un adevărat imperiu, iar familia a fost mereu pe primul plan. Toate acestea s-au schimbat însă în momentul în care antrenorul de fotbal a început o relație cu o altă femeie, ca apoi să decidă să-și părăsească soția și copii.

În primă instanță, toată această situație incredibilă a fost negată de cei doi soți. Tabloidele din România au adus la suprafață relația extraconjugală a antrenorului, dar le-a fost solicitat să abandoneze acest subiect.  În timp ce antrenorul nega că ar avea o legătură cu o altă femeie și că-și dorește ca familia sa să fie lăsată în pace de presă, partenera sa alegea să ignore toate cele scrise și să se dedice bărbatului pe care-l iubește mai presus de orice. După ce dovezile legate de divorț și amanta lui Laurențiu Reghecampf nu au mai putut și ascunse sau ignorate, Anamaria Prodan a fost constrânsă să accepte situația și să ia măsuri în acest sens.

Anamaria Prodan alege să-l ierte pe Reghecampf și să-l apere

În ciuda situației fără precedent în care a fost pusă, Anamaria Prodan și-a păstrat atitudinea demnă care o caracterizează. A ales să vorbească deschis despre cele întâmplate, însă doar pentru a transmite un mesaj important: înainte de orice, este mamă și soție, iar datoria sa este să-și apere familia. Astfel, îl va apăra în continuare pe Laurențiu și-l va respecta, chiar dacă copii săi au fost cei care suferă cel mai mult în acest context. Nu-i cere antrenorului împăcarea, însă a decis că cea mai înțeleaptă decizie ar fi să-l ierte și să-i poarte aceleași sentimente în continuare.

„Pentru mine familia e totul. Mereu l-am apărat pe Laurențiu când a venit vorba de subiecte delicate. Îmi apăr foarte tare și puii, cei care suferă și nu-și recunosc tatăl în această ipostază. Trebuie să înțeleagă că oamenii se pot schimba. Cea mai mare dovadă de iubire și respect e faptul că-i oferim libertatea pe drumul pe care el consideră că e cel mai bun. Nu e o rugăminte de a se întoarce acasă. Dragostea de familie merge spre absolut pentru mine. Chiar și pe Laurențiu Reghecampf am să-l ajut ca cineva să nu-l batjocorească, să nu-i facă rău.”, a mărturisit aceasta public, conform prosport.ro.

Din păcate, micuțul Regecampf Jr. este cel care suportă cel mai tare consecințele acțiunilor tatălui său. Din păcate, oamenii din jurul său țin să-l atace și să-i aducă mereu aminte de situația dificilă din familia sa, iar acest lucru îl rănește teribil. Anamaria a mărturisit că încearcă să fie tare pentru copiii săi și să-i determine să-și ierte tatăl, cu toate că fiul său cel mic vine mereu plângând de la școală.

„Toată această batjocoră va cădea pe copiii noștri. Copilul meu când merge la fotbal nu face altceva decât să vină cu lacrimi în ochi pentru că un anume părinte sau un anume copil i-a strigat ceva. Bebeto e foarte afectat și e normal pentru că familia Prodan-Reghecampf a fost atât de unită, dar se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut.”, a încheiat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: