Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, declarație oficială despre despărțirea de Reghe: „O să-i oferim șansa de a alege”

Anamaria Prodan, declarație oficială despre despărțirea de Reghe: „O să-i oferim șansa de a alege”

Anamaria Prodan, declarație oficială despre despărțirea de Reghe

Anamaria Prodan, declarație oficială despre despărțirea de Reghe. După ce s-a vehiculat în presă că presupusa amantă a lui Reghecampf ar fi însărcinată și că acesta ar divorța de Anamaria Prodan, impresara a făcut o declarație oficială referitoare la situația actuală. Ce se întâmplă cu mariajul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf?

Anamaria Prodan, declarație oficială despre despărțirea de Reghe. „O să-i oferim șansa de a alege”

Anamaria Prodan, declarație oficială despre despărțirea de Reghe. Impresara, 48 de ani, a transmis decizia în ceea ce privește căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a declarat că nu va vorbi niciodată rău despre soțul său și că l-a iertat, indiferent de situație.

La câteva zile după ce în presă s-a zvonit că antrenorul ar fi lăsat-o însărcinată pe presupusa sa amantă, Anamaria Prodan dă dovadă că va lupta neîncetat pentru fericirea familiei sale. “A avea o dorința puternică nu înseamnă ca îți știi stăpâni gândurile sau că le stii sincer directiona către bine! Tot ce avem in creierul nostru poate sa fie pus pe pozitiv, depinde ce dorim sa realizam si cum ne imaginam ca putem! Numai in creierul nostru credem ca ii ajutam pe cei ce gravitează pe lângă noi si nu-s suflete puternice! Noi nu știm ce își doresc aceste sufletesi cumplit de rau este faptul ca nici aceste suflete habar nu au ce si doresc! Dreptul nostru este doar sa alegem pentru noi! Putem alege sa ajutam aceste suflete slabe,însă nu putem sa -i obligam sau sa-i trezim din somnul adânc in care cad”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Mai mult, vedeta a declarat că Laurențiu va rămâne mereu capul familiei ei, iar ea și copiii săi îl vor susține și îl vor aștepta să revină în sânul familiei. “Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga in universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumam si le îndreptam, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici in felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet sa se înalte! O sa-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui sa poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugam ca, in aceasta viața, acest suflet minunat al lui LAURENTIU sa cunoasca adevarata fericire, alături de noi cei care il divinizam si l-a ajutat sa atinga culmile succesului”, spune Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, vorbe emoționante la adresa soțului său

Impresara a declarat în nenumărate rânduri că va lupta ca familia sa să nu se destrame. Mai mult, vedeta i-a luat mereu apărarea soțului său, menționând că Reghe va rămâne,orice s-ar întâmplat, tatăl copiilor ei și bărbatul alături de care a construit un adevărat imperiu. „Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF si am înțeles ca el, sufletul superb si sclipitor, bun si credul a realizat greșeală si va sta probabil si mai aproape de familia lui, in ciuda celor care așteptau si își frecau mâinile de fericire ca vor vedea, in direct, declinul unei DINASTII. NICIODATA NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CA NOI NE IUBIM si, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjuram, ci respectam alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect si recunostiinta putem noi, familia, sa-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENTIU REGHECAMPF?O sa-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si considera ca îl face fericit! O sa-l susținem necondiționat, o sa-l aparam si ridicam de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end “! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial si penibil, aplicând răutate in tot ceea ce întreprid, dar nu ii judec pentru că toate sufletele sunt bune in fata lui Dumnezeu!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Totodată, impresara a subliniat faptul că nu își va critica soțul niciodată și că va fi alături de le indiferent de situație. „Nu am sa-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, si nu ma interesează nimic din ce si dorește lumea sau orice încearcă sa inoculeze in sufletul sotului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o sa-l susținem si mai tare si ii dorim mult succes in orice decizie ia!O sa fim mereu prezenti in viata lui si, dacă cineva va încerca sa-l îngenuncheze sau să-l umilească, sa-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN.

SOȚUL MEU VA ȚINE CAPUL SUS IN FATA TUTUROR SI COLOANA VERTEBRALĂ PERFECT DREAPTA. IN VIAȚA ESTE VORBA DESPRE ALEGERI ÎNSĂ! ALEGERI PE CARE ORICE SUFLET EVOLUAT TREBUIE SA SI LE IA SINGUR! ALEGETI MEREU SA FIȚI PROSTII DINTRE DEȘTEPȚI, niciodată DESTEPTII DINTRE PROSTI! CU STIMĂ ȘI RESPECT ACEEAȘI UNICĂ FAMILIE REGHECAMPF / PRODAN CARE ESTE UN EXEMPLU DE IUBIRE SI RESPECT ABSOLUT! “.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: