Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, mesaj acid pentru Laurențiu Reghecampf. Ce i-a transmis impresara

Anamaria Prodan, mesaj acid pentru Laurențiu Reghecampf. Ce i-a transmis impresara

Anamaria Prodan, despre un alt copil.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf țin ocupte primele pagini ale ziarelor după ce s-au pornit zvonurile despre divorț. Acum, după apariția pozelor cu Reghe împreună cu amanta, presa mondenă s-a zdruncinat din nou. Nimeni nu știe ce este în sufletul Anamariei Prodan, dar impresara transmite mesaje cu subînțeles pe pagina sa de instagram.

Anamaria Prodan, mesaj acid adresat lui Reghe

Anamaria Prodan este foarte activă pe rețelele de socializare. Dacă ieri a venit cu un mesaj prin care a spus că luni va fi ziua decisivă în ceea ce privește relația ei cu Reghe, în urmă cu câteva ore a publicat un text cu subînțeles adresat soțului cel mai probabil. Este vorba despre o poveste despre soții Churchill care lasă de înțeles că impresara îi bate obrazul antrenorului. Pare că Anamaria ar încerca să îi atragă atenția că succesul și faima lui i se datorează ei.

Într-o seară soții Churchill au hotărât să facă o plimbare prin Londra. În timp ce mergeau pe lângă ogrăzile oamenilor bine îngrijite, un măturător de stradă s-a apropiat de ei. Spre uimirea prim-mininistrului, bărbatul nu i-a vorbit lui, ci soției sale.

După ce cei doi au discutat câteva minute, Churchill și-a întrebat soția: „De ce acest bărbat a fost atât de interesat să discute cu tine?”. Aceasta i-a zis că pe când erau adolescenți, el era îndrăgostit nebunește de ea. La care prim-ministrul Churchill a răspuns mulțumit de sine: „Vezi, dacă te-ai fi căsătorit cu el, ai fi fost acum soția unui măturător de stradă…”. În cele din urmă femeia i-a oferit o replică legendară: „Nu. Dacă m-aș fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru.„, a scris Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, decizie radicală în privința căsniciei

Dacă până acum Anamaria Prodan nega cu vehemență existența unei amante în viața lui Laurențiu Reghecampf și avea câte o explicație pentru fiecare detaliu apărut în presă, acum impresara este în șoc. Presupusa amantă chiar există în viața lui Reghe, dovadă stau pozele cu cei doi  apărute ieri. Anamaria Prodan a reacționat imediat și a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Impresara a spus că în acest weekend vor exista discuții în familia Prodan Reghecampf, iar luni va veni cu un anunț oficial prin care își va prezenta decizia asupra căsniciei.

❤️❤️❤️Multumesc tuturor Pt mesaje. ❤️❤️❤️Luni am sa postez declaratia oficială a familiei mele si am sa anunț decizia noastră cu privire la LAURENTIU REGHECAMPF !„, a scris Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: