Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Reghe chiar în cartea sa. Ce a putut să spună impresara

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Reghe chiar în cartea sa. Ce a putut să spună impresara

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire șocantă!

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă ține ocupă prima pagină a ziarelor. Zilele trecute, Impresara și-a publicat prima sa carte care pare să se bucure de un real succes. Cartea „Da, sunt cea mai bună” este formată din două volume, iar impresara i-a dedicat un întreg capitol lui Laurențiu Reghcampf. Ce a putut spune sexy impresara despre el.

Ce dezvăluiri a făcut Anamaria Prodan despre căsnicia sa

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă încărcată în urma divorțului de Laurențiu Reghcampf. Cu toate că scandalul divorțului este principalul subiect de presă, Anamaria Prodan a făcut un pas înafara acestui subiect și și-a lansat prima sa carte intitulată Da, sunt cea mai bună„. Sexy impresara a vorbit și în cadrul unei emisiuni televizate despre lansarea cărții.

Anamaria Prodan a mărturisit că ea are puterea de a ierta și că niciodată nu își va blama soțul. Ea a spus că i-a dedicat un întreg capitol lui Laurențiu Regehcampf, capitol în care își declară iubirea eternă față de acesta. Chiar dacă a luptat până în ultima clipă pentru a-și salva căsnicia, deznodământul nu a putut fi evitat, iar acum cei doi sunt pe punctul de a o lua pe căi separate.

În această carte sunt începuturile mele, capitolul cel mai frumos din această carte îi este dedicat fostului meu soț, este un omagiu adus lui, adus iubirii în care eu am crezut foarte tare și este o mulțumire pentru că mi-a dăruit un copil. Eu întotdeauna o să-i fiu lui alături, el știa asta, dacă-mi va cere ajutorul eu și copiii mei o să-l ridicăm.

Până am reușit să înțelegem exact despre ce este vorba și să nu cerem mai mult decât ceea ce se poate, da, am fost siderați toți, sunt lucruri urâte pe care eu și copiii mei au decis să le îngropăm. L-am uitat, eu am învățat să iert.

Este normal să lupți, pentru copiii mei și pentru fostul soț să încerc să-l salvez până în ultima secundă. Să-l salvez la modul să nu-și piardă absolut toată demnitatea și toată mândria. Nu s-a putut, fiecare merge pe drumul lui, fiecare alege ce coloana vertebrală să aibă și ce demnitate să aibă.

Eu știam și am știut din totdeauna, doar că eu sunt Anamaria Prodan, sunt unică și trebuie întotdeauna să-mi duc lucrurile la capăt perfect. Eu voi pleda până la final pentru noțiunea de familie, pentru demnitate, iubire și respect. Iubirea este ceva superb, un sentiment care te înalță, trebuie să înțelegi iubirea.„, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan își protejează copii

Anamaria Prodan a declarat că în acest moment singura ei grijă sunt copii pe care încearcă să îi protejeze cât de bine poate. Ea își dorește ca aceștia să nu sufere din cauza divorțului dintre ea și Reghe.

Pentru mine a fost momentul în care am hotărât să-mi iau copiii, ca un vultur, și să mergem mai departe și să ieșim din toată nebunia asta, să nu mai dăm socoteală, să nu mai dăm interviuri, să nu mai vorbim. Este un moment urât din viața noastră pe care noi l-am șters cu buretele și mergem mândri mai departe. Familia asta, Prodan, va sclipi mereu. Este o viață de film!„, a mai spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: