Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, dezvăluiri neașteptate despre cariera lui Laurențiu Reghecampf. „Acum înțeleg de ce a fost dat afară de peste tot..”

Anamaria Prodan, dezvăluiri neașteptate despre cariera lui Laurențiu Reghecampf. „Acum înțeleg de ce a fost dat afară de peste tot..”

Anamaria Prodan a fost mereu o femeie puternică și mândră de realizările sale, așa că publicul s-a bucurat de fiecare dată când aceasta și-a împărtășit reușitele profesionale și personale. Sfârșitul de an o găsește însă într-o situație dificilă, pe care a făcut tot posibilul să o evite. Chiar dacă mariajul său era unul nefericit, a ales să-și protejeze soțul și familia de expunerea publică până în ultimul moment. Greșelile lui Laurențiu Reghecampf au determinat-o însă să-și deschidă sufletul în fața oamenilor, iar mărturisirile sale sunt într-adevăr neașteptate.

De-a lungul ultimilor ani, zvonurile despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au încetat să apară. Cei doi au negat situația de fiecare dată, însă în cele din urmă problemele mariajului lor nu au mai putut fi ascunse. Antrenorul este implicat într-o altă relație și urmează să devină tată, iar soția sa încă în acte este foarte dezamăgită de evoluția situației dintre ei.

Până în ultimul moment, Anamaria a încercat să păstreze intactă imaginea partenerului său în opinia publică. A muncit mult alături de el și împreună și-au construit cariere de succes, însă el se pare că a preferat să dea cu piciorul la viața minunată lângă familia sa.

Anamaria Prodan i-a interzis anumite lucruri lui Laurențiu Reghecampf în timpul mariajului lor

Impresara a mărturisit că în cei 16 ani petrecuți împreună alături de Laurențiu Reghecampf, nu i-a permis niciodată să fie implicat în scandaluri în presă. S-a ocupat personal de fiecare discuție și situație neplăcută, dar în ele din urmă greșelile lui i-au fost imposibil de acoperit și acceptat.

Consideră că cariera lui va avea mult de suferit din pricina atitudinii sale recente, deoarece prioritățile sale în acest moment s-au schimbat. Până nu de mult era unul dintre cei mai apreciați antrenori din România, dar problemele din planul personal l-au determinat să facă multe greșeli.

„Despre Reghe ce pot să spun? Doar să zâmbesc, oarecum. Când ești foarte stresat cu activități mondene nu ai cum să faci performanță în fotbal. Eu, timp de 16 ani, nu i-am permis lui Reghecampf să aibă activități mondene în afara bunului simț. Iar asta pentru că nu poți să te joci cu banii oamenilor, cu banii investiți. Când mintea ta este cu totul și cu totul în altă parte, când ești preocupat să îți faci amantele cunoscute și să te faci de râs secundă de secundă, zi de zi, e greu să faci performanță. Bine că are clauză de reziliere, altfel era dat afară de mult timp.”, am declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, dezvăluiri neașteptate despre cariera lui Laurențiu Reghecampf. „Acum înțeleg de ce a fost dat afară de peste tot..”

Mai mult, impresara este de părere că Laurențiu Reghecampf riscă să-și piardă și locul de muncă de la Universitatea Craiova, însă este apărat de contract. Concedierea lui ar implica o clauză de 300.000 euro, bani pe care probabil patronul clubului nu-i are în acest moment.

„Cred că are clauză vreo 300.000 (n.r.– euro), dar probabil Rotaru nu are bani acum pentru clauza de reziliere. Dar vă spun că va fi din ce în ce mai rău. Măcar atât a învățat de la mine, să își pună clauză de reziliere în contract, altfel era dat afară. Dacă va continua așa va fi ‘out from football, nu în play-out.Acum înțeleg de ce a fost dat afară de peste tot”, a mai adăugat impresara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: