Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan i-a răspuns din nou lui Gigi Becali. „Îl dau îngerii afară din biserică”

Anamaria Prodan i-a răspuns din nou lui Gigi Becali. „Îl dau îngerii afară din biserică”

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Gigi Becali

Gigi Becali a atacat-o pe Anamaria Prodan, dar sexy-impresara nu se lasă mai prejos nici ea! Frumoasa Anamaria a pornit un război între ea și Gigi Becali și a făcut noi declarații la adresa latifundiarului din Pipera.

Anamaria Prodan, răspuns dur pentru Gigi Becali

După ce Gigi Becali a ieșit public și a spus că singurul motiv pentru care a simpatizat-o pe Anamaria a fost Laurențiu Reghecampf, impresara a luat foc și i-a dat replică. Anamaria Prodan a spus că ea nu se va împăca niciodată cu Gigi și a susținut că fără ea și Laurențiu, Gigi Becali nu ar fi reușit să se cizeleze deloc.

Păi, eu ling acolo unde scuip? Niciodată! Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali. Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță. Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri. Vorbea cu oamenii din fotbal și spunea ce ‘cita’ de la Reghe. Toți râdeau de el, pentru că stilul lui Reghe e inconfundabil.„, a spus Anamaria Prodan Reghecampf.

Anamaria Prodan îl umilește pe Gigi Becali spunâns că latifundiarul s-ar fi târât în fața lui Gică Hagi, dar și a lui Iorgulescu, Pițurcă și chiar Laurențiu Reghecampf pentru a putea fi unde este acum.

Hai sa revenim la normalitate. Contractele ai negocierile se fac de oamenii care au studiat in clasa la facultate. Nu se cei ce au făcut scoala pe scări. Vorbește el că-l aduce pe Reghe? Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!„, a continuat Anamaria Prodan Reghecampf.

Gigi Becali în război cu Anamaria Prodan

Gigi Becali refuză să se împace cu renumita impresară de fotbal, Anamaria Prodan. Latifundiarul din Pipera a spus că motivul pentru care a avut o comunicare cu ea până acum a fost pentru că ”era nevasta lui Reghe”. Cât despre transferurile jucătorilor, patronul FCSB spune că el și Giovanni sunt pionii principali din acest punct de vedere și nu impresarii.

”N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari.Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”, a declarat Gigi Becali.

Etichete: