Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan îl face praf pe Laurențiu Reghecampf: ”Ești încă bărbat însurat cu patru copii acasă”

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurențiu Reghecampf: ”Ești încă bărbat însurat cu patru copii acasă”

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurențiu Reghecampf. Scandalul dintre cei doi soți pare este departe de a se finaliza. Impresara continuă să acuzații grave la adresa antrenorului. Recent, Anamaria Prodan a mărturisit că încă soțul ei își reneagă copiii.

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurențiu Reghecampf: ”Ești încă bărbat însurat cu patru copii acasă”

După 15 ani de căsnicie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze. Între cei doi a izbucnit un scandal de proporții, după ce Reghe și-a părăsit familia pentru a se muta cu actuala iubită. Recent, impresara a mărturisit că Reghe o amenință și își reneagă familia. Impresara susține că acesta le-a dat mesaj fetelor ei, cele pe care antrenorul le-a fost precum un tată încă de când acestea erau mici, și le-a transmis că el nu este tatăl lor.

Conform acesteia, mesajul lui Reghe a venit după ce Rebecca și Sarah i-ar fi spus că nu a procedat corect. Anamaria susține că Reghecampf a ajuns de nerecunoscut și că toată lumea este surprinsă de atitudinea lui. „Ești încă bărbat însurat cu patru copii acasă! Ai două fete pe care le-ai crescut de la 5-6 ani. La fetele astea le-ai dat mesaje că nu sunt ale tale! Le-a scris că nu-s fetele lui! I-au spus fetele că … astea au un tarif de oraș. El zicea că nu e adevărat! Și copiii îmi ziceau: „mami, te ia lumea de nebună!’. Toți cunoscuții din fotbal îmi ziceau vezi ca lumea te ia de nebună!”, a spus ea la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan, amenințată de Laurențiu Reghecampf

Fiica Ionelei Prodan susține că tatăl copilului ei o amenință, trimițându-i mesaje și mailuri. Conform acesteia, antrenorul și-ar fi amenințat și prietenii. „Chiar ne este milă de el, sincer vă zic. Probabil că este rușinat, pentru că tot apar poze, clipuri video, dovezi, cu amanta lui, prin cluburi de noapte. Ar trebui să își asume alegerile, el le-a făcut, asta este, din păcate. El aruncă cu noroi în noi, dar nu suntem noi responsabili de ce făcea fata asta. Ne scrie mail-uri, în care ne înjură, ne amenință. Nici nu îl băgăm în seamă, nici nu mai deschid mailurile trimise de el. Amenință nu doar familia, mai nou și prietenii. Mă și îngrozesc când îmi mai arată lumea mesajele de la Reghe. Eu le-am zis să nu le ia în seamă, este doar un bărbat care a decăzut mult. Oricum, legea își va spune cuvântul”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.

Fosta prezentatoare tv a declarat în podcast-ul găzduit de Codin Maticiuc că a descoperit că este înșelată de Reghe după ce fiul ei l-ar fi urmărit după locația de pe telefon. „Eu n-am verificat niciodată telefonul soțului meu, decât în momentele în care știam deja că are aceste apucături. Îmi spuneau toți oamenii din fotbal și îi spuneam: «Pune mâna și șterge tu, ca să nu intru eu». Simplu! Copiii au stat lipiți. Copiii mei au știut secundă de secundă ce se întâmplă pentru că așa am crescut eu în familia mea. L-a prins cel mic cu amantele.u nici nu mă pricep. I-a luat telefonul și m-a sunat, când eu eram în Dubai: «Mama, vezi că ăsta are o amantă sau ceva, că iar a luat-o razna», a povestit Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: