Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan își va lansa cărțile autobiografice, chiar de ziua ei. Câți ani împlinește soția lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan își va lansa cărțile autobiografice, chiar de ziua ei. Câți ani împlinește soția lui Laurențiu Reghecampf

GALERIE FOTO (3)

Anamaria Prodan-Reghecamf este una dintre cele mai apreciate femei din România. Soția lui Laurențiu Reghecamf este cea mai admirată impresară de la noi din țară. Cunoscuta impresară a decis să își lanseze cartea autobiografică chiar de ziua ei, mâine. 

 

Câți ani împlinește soția lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a decis să își facă un cadou cu totul inedit de ziua de naștere. Impresara a decis să lanseze nu o carte, ci două volume autobiografice chiar de ziua ei. Cele două volume autobiografice intitulate „Da, sunt cea mai bună!” fac referire la viața ei și al experiențele prin care a trecut de-a lungul timpului.

Impresarul apropiat de clubul Hermannstadt urmează să împlinească vârsta de 48 de ani, mâine, când vor fi lansate la ora 15.00 și cele două volume autobiografice.

Primul volum al cărții „O viață de film, de cum am deschis ochii”, cuprinde experiențele de viața ale impresarei și cele mai marcante trăiri ale acesteia. Mai mult, volumul cuprinde și dezvăluiri despre cele mai importante persoane din viața ei și cele care au format-o. Cel de-al doilea volum, intitulat O viață plină de fotbal și performanțe orișiunde”,  este o prezentare a numeroaselor aspecte ce țin de lumea fotbalului.

În cadrul lansării de mâine vor fi și Florin Bratu, Dani Coman, Laurențiu Reghecampf și Iuliana Răducan, managerul editurii Creator, informează uzp.ro.

„Editura Creator vă invită la evenimentul de lansare al volumelor autobiografie semnate de Anamaria Prodan Reghecampf – Da, sunt cea mai bună!

Evenimentul va avea loc joi, 17 decembrie, ora 15:00 şi va fi transmis live pe pagina de Facebook a editurii Creator. În cadrul evenimentului, moderat de actriţa şi scriitoarea Claudia Motea, vor vorbi, alături de autoare, fotbaliştii şi antrenorii Florin Bratu, Daniel Coman, Laurenţiu Reghecampf şi Iuliana Răducan, managerul Editurii Creator”, scrie pe pagina de Facebook a editurii.

În cele două volume autobiografice vedeta a scris inclusiv despre căsnicia cu Laurențiu Reghecampf și cum este acesta ca om.

„El, un tip de un bun-simț incredibil, care vorbea numai când trebuia, un neamț veritabil, conform rădăcinii numelui pe care îl poartă, de o tenacitate și de-o voință rară, care, atunci când își pune ceva în cap, trebuie să se întâmple”, a  mărturisit Anamaria Prodan.

 

Anamaria Prodan a scăpat de coronavirus

Celebra impresară a trecut prin momente dificile, în ultima perioadă, după ce a aflat că a contractat virusul COVID-19. Vedeta și-a informat fanii că a avut dureri îngrozitoare de oase și că a trecut prin momente critice.

Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”. 

Însă, celebra impresară și-a revenit și a ieșit din carantină.

”Dragii mei, iarna și-a intrat serios în drepturi. Este perioada în care trebuie să avem grijă de sănătate noastră, dar și de corpul nostru când vine vorba de greutate. Eu am avut o perioadă mai delicată după cum știți, iar de astăzi ies din carantină.”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: