Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan l-a dat uitării pe Reghe și a vorbit despre viitorul soț. „În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște”

Anamaria Prodan l-a dat uitării pe Reghe și a vorbit despre viitorul soț. „În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște”

Fără dar și poate, de această dată povestea de iubire dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a luat sfârșit. Sexy impresara și-a luat zborul deja și se află în Dubai unde petrece de mama focului cu vedete și afaceriști. Anamaria Prodan a vorbit despre viitorul soț și a luat prin suprindere pe toată lumea.

Cum va trebui să fie viitorul soț al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan este o femeie extrem de frumoasă și inteligentă care a construit de-alungul anilor un adevărat imperiu pentru familia sa. Divorțul de Laurențiu Reghecampf nu a fost deloc un moment ușor sau plăcut pentru ea, dar viața merge înainte.

Vedeta a acordat un interviu pentru fanatik.ro în cadrul căruia a vorbit despre o posibilă căsnicie pe care o va avea după divorțul de Reghe. Sexy impresara a ținut să-i asigure pe cei ce o privesc de faptul că soțul ei va fi cineva care se află la un nivel înalt din toate punctele de vedere.

Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani.

Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva – așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf – trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie.”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, petrecere de pomină în Dubai

Anamaria Prodan se află acum în Dubai alături de nume grele din showbizul românesc, dar și din lumea afacerilor din Emiratele Arabe. Frumoasa impresară a participat la o gală Forbes, apoi la un eveniment mare de K1 și mai apoi s-a destrat de mama focului pe un iaht alături de vedete și milionare. Imaginile au fost publicate pe rețelele sociale și sexy impresara părea că a uitat total de divorț.

Anamaria Prodan s-a aflat la petrecere alături de Ruby, Cătălin Botezatu și milionari peste milionari. Ruby a făcut un live de pe telefonul Anamariei Prodan și se putea vedea cum imrpesara dansează cu mișcări lascive și se bucură de atmosfera luxuriantă de la petrecere.

Sunt live acum! Vă pupăm de aici, de la cea mai frumoasă petrecere din Dubai! Vă pupă dulcețile! Sunt aici cu cea mai selectă companie. Sunt aici cu marele Cătălin Botezatu, idolul românilor, și cea mai puternică femeie din România, visez la puterea și determinarea ei, pentru asta muncesc, Anamaria Prodan’le-a transmis Ruby urmăritorilor, în timpul live-ului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini