Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan l-a recucerit pe Adrian Iordache? Cum s-au afișat cei doi 

Anamaria Prodan l-a recucerit pe Adrian Iordache? Cum s-au afișat cei doi 

GALERIE FOTO (3) Primele declarații ale Anamariei Prodan despre presupusa idilă cu Adrian Iordache

Anamaria Prodan l-a recucerit pe Adrian Iordache? Impresara s-a afișat ieri seară alăturti de fostul iubit, Adrian Iordache,  antrenor secund la FC Voluntari, cel cu care a avut o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu 13 ani, chiar înainte să-i sară în brațe lui Laurențiu Reghecampf. Oare să formeze din nou un cuplu? Iată toate detaliile!

Anamaria Prodan l-a recucerit pe Adrian Iordache?

Anamaria Prodan și Adrian Iordache au chefuit noaptea trecută, alături de prietenii lor la un restaurant din Capitală. Întreaga seară s-au dat dedicații la lăutari, pentru a o anima pe impresară cu versuri care o complimentau, motiv pentru care aceasta era toată un zâmbet. Totodată, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf nu a ezitat să se fotografieze alături de fostul iubit, Adrian Iordache care a stat în dreapta sa clipă de clipă. Nu știm dacă cei doi formează un cuplu, dar știm că antrenorul secund de la FC Voluntari a recunoscut în nenumărate rânduri că o iubește pe Anamaria Prodan și că nu a uitat-o, deși a locuit o bună perioadă de tinp în Germania.

Sursa foto: Instagram, InstaStory – anamariaprodanreghecam
Sursa foto: Instagram, InstaStory – anamariaprodanreghecam

Anamaria Prodan luptă pentru drepturile femeilor

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a determinat-o pe impresară să intre în politică, devenind membru al partidului lui Codrin Ștefănescu, Alianța Pentru Patrie. Aceasta vrea să lupte pentru drepturile femeilor:

„Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu. Până acum!(…) Surorilor, toate suntem puternice! Toate merităm să fim respectate! Să beneficiem de șanse egale, de stimă, de libertate! Nu suntem bunul nimănui din lumea asta!

Numai că, nu toate avem încredere în noi! Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine!

Am fost alături de Codrin Ștefănescu încă de la formarea Alianței Pentru Patrie, din respect pentru el, dar și pentru că simt românește și rezonez cu principiile creștine, tradiționaliste și patriotice ale A.P.P.

Va aștept alături de mine sa ne batem pt NOI @aliantapentrupatrieoficial este locul unde eu știu ca pot sa fac ce v am promis ! Femei ale acestei tari !!! Nu va lăsați călcate in picioare !VOI SUNTEȚI VIAȚA !BARBATI cu B MARE ai ROMANIEI veniți și luptați pentru mamele voastre, pentru surorile voastre, pentru BUNICILE VOASTRE pentru tot ce însemnați voi de când va dam viața ! Suntem mulți și vocile noastre se aud ! NIMENI nu are cum sa ne pună pumnul in gura! NIMENI nu are voie sa ne atingă ! Copiii trebuie sa crească intr un mediu de vis ! Viața noastră a femeilor trebuie sa fie un vis frumos ! Cei ce ridica mâna ,vocea sau lovesc femeia si diatrug viețile copiilor au o singura destinație finala!!! PUȘCĂRIA !!!!@eusuntanamariaprodan si alături de voi am sa fac istorie și in lumea politica !, a declarat Anamaria Prodan, pe Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: