Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Reghecampf: „Sunt puternică și fără tine…”

Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Reghecampf: „Sunt puternică și fără tine…”

GALERIE FOTO (3)

Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Reghecampf.  În cele din urmă, zvonurile divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au dovedit a fi adevărate. În urmă cu câteva zile, impresara și-a lansat propria carte, declarând că este decisă să meargă mai departe. Cu toate astea, ultimul clip video postat de Anamaria pe Instagram arată faptul că impresara suferă foarte mult în urma despărțirii de antrenor. Ce mesaj i-a dedicat fostului soț?

Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Reghecampf: „Sunt puternică și fără tine…”

Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Reghecampf. Impresara a confirmat divorțul de Laurențiu Reghecampf, mărturisind că nu mai există cale de împăcare între ei doi. De asemenea, vedeta a declarat că este decisă să meargă mai departe, declarându-se o femeie puternică. Cu toate astea, ultima apariție din mediul online arată faptul că impresara suferă extrem de mult. Anamaria a postat un clip video pe Instagram în care apare în mașină, alături de prietenii ei, în timp ce fredona melodia artistei Cher, „Strong enough”.

Putem spune că melodia este perfectă pentru situația impresarei, care fredona cu zâmbetul pe buze referenul piesei. Din acest lucru, putem înțelege că Anamaria i-a transmis lui Reghe că este puternică și fără el. „Sunt puternică să trăiesc si fără tine/ Sunt puternică/ Trebuie să pleci„, sunt versurile melodiei. Ulterior, fiica sa, Sarah, i-a comentat la postare, fiind mândră de mama sa. De asemenea, tânăra a renunțat la numele Reghecampf în mediul online, semn că nu vrea să mai audă de tatăl ei vitreg.

Anamaria Prodan, despre fiul ei și al lui Reghe

Anamaria Prodan este afectată de faptul că fiul ei și a lui Reghe este deprimat în această perioadă, din cauza despărțiri celor doi. „Laur junior suferă pentru ce nu prea își vede tatăl în ultima vreme, nici nu poate se dea de el. Am să lupt însă să nu simtă copiii nenorocirea. Poate că am făcut și eu niște greșeli și nu am fost foarte atentă”, a declarat Anamaria Prodan, într-un interviu pentru emisiunea „ La Măruță”, de la Pro TV.

Cu toate că au decis să divorțeze, Anamaria a transmis că Laurențiu Reghecampf va face parte mereu din viața ei și a copiilor săi. „Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp suntem pe pământ. Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic să dispară!Prostiile presei gen «Lovitură pentru Anamaria Prodan» sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică și ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a scris Anamaria Prodan pe contul personal de Instagram.

Cartea Anamariei Prodan a fost terminată înainte de a se afla de divorțul de Reghe, motiv pentru care acesta a avut la dispoziție câteva file pentru a-și scrie gândurile sale despre soție. Acesta a avut numai cuvinte frumoase la adresa impresarei, atât pentru felul în care se comporta în viața de familie, cât și pentru viața profesională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: