Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, mesaj tăios la adresa lui Laurențiu Reghecampf: “Soțul devine prost de pute”

Anamaria Prodan, mesaj tăios la adresa lui Laurențiu Reghecampf: “Soțul devine prost de pute”

Îi spunea „Soarele meu”, iar acum l-a coborât la rangul de “prost de pute”? Asta pare să fie părerea Anamariei Prodan despre încă soțul ei Laurențiu Reghecampf, de când a anunțat că divorțează și că trăiește o altă poveste de iubire, al cărui rod va fi un copil.

Anamaria Prodan a postat pe TikTok un video ce pare a fi un mesaj cât se poate de tăios la adresa lui Laurențiu Reghecampf, cel care a părăsit-o pe mama fiului său Bebeto pentru o relație cu o femeie mult mai tânără, ce ar urma la rândul ei să-l facă tată.

Anamaria Prodan, mesaj tăios la adresa lui Laurențiu Reghecampf: “Soțul devine prost de pute”

„Când amanta soțului vrea să devină deșteaptă, soțul devine prost de pute”, spune Anamaria Prodan pe video-ul postat pe TikTok.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la divorț, chiar după ce în vara anului 2021 și-au reînnoit jurămintele de iubire. Antrenorul de la Craiova a fost primul care a anunțat separarea de mama fiului său Laurențiu Reghecampf Jr.

Amândoi au lăsat să se înțeleagă că divorțul ar urma să fie discret, dar a urmat un scandal monstru mai ales că, la câteva săptămâni după anunțul despărțirii, Reghe a confirmat și faptul că este într-o altă relație.

Anamaria Prodan: „Copiii mei au înțeles că tatăl lor a involuat”

Acum Anamaria Prodan susține că Reghe nu o mai caută deloc, nici măcar pe copiii lor.

Într-un interviu la TV, Anamaria Prodan afirmă că nu se aștepta ca mariajul lor să se încheie în așa fel.

„El a decis să meargă pe drumul lui. Este decizia lui, noi o respectăm. Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copiii. Probabil în ani își va da seama și va veni să-i vadă. Așa trebuia să se termine o căsnicie care a fost atât de frumoasă, cu niște condiții normale? Este vorba de alegeri în viață, oamenii evoluează, alții involuează. Copiii mei au înțeles că tatăl lor a involuat și atunci trebuie să-l lăsăm pe drumul lui”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: