Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, nou atac la adresa lui Reghecampf. Ce a spus vedeta despre fostul soţ

Anamaria Prodan, nou atac la adresa lui Reghecampf. Ce a spus vedeta despre fostul soţ

Război fără sfârșit între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Antrenorul îi cere numele înapoi! „Este luna proceselor! Cere bani, face notificări, amenință…”

Anamaria Prodan, nou atac la adresa lui Reghecampf. Iată ce a spus vedeta despre fostul soţ!

Anamaria Prodan, nou atac la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate figuri din lumea fotbalului, iar relația ei tumultuoasă cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf, a fost mereu în centrul atenției presei. Chiar dacă s-a despărțit de antrenorul de fotbal acum câțiva ani, impresara nu pare să-l fi uitat complet și face adesea aluzii la trecutul lor comun.

Recent, Anamaria a postat o fotografie în costum de baie pe rețelele sociale, în timpul unei vacanțe de lux în Grecia. Cu toate că a primit numeroase complimente din partea fanilor săi, vedeta a transmis și un mesaj subînțeles care a atras atenția publicului.

„Cu ocazia zilei de 1 mai vreau să va urez unu mai bun ca fostul”, a scris Anamaria pe Instagram. Deși nu a menționat nume, este clar că mesajul său face trimitere la fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Fanii au speculat rapid că Anamaria încearcă să arate că este mult mai fericită acum, alături de noul ei partener, Flavius Nedelea.

Anamaria Prodan are un nou iubit

Surse apropiate de impresară susțin că aceasta trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, alături de bărbatul care o face fericită și împlinită. Cei doi sunt mereu împreună și fac o echipă perfectă, potrivit prietenilor lor:

„Sunt non-stop împreună, copiii le sunt alături, fiica cea mică Anei e văzută și ea tot timpul în restaurantul afaceristului. Sunt super fericiți și îndrăgostiți.

Pentru Anamaria, Reghe e istorie de mult, nici nu vrea să mai discute nici ea, nici copiii ei despre el. Totul a rămas în urmă scandalurile, amantele, un vis urât!

Ana și Flavius formează un cuplu superb, care se respectă și colindă lumea împreună. Fac o echipă superbă!”, au spus prietenii celor doi, potrivit playtech.ro.

Astfel, Anamaria Prodan pare să fi găsit liniștea alături de noul ei partener și să își fi depășit trecutul tumultuos alături de Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, relația cu fostul soț pare să fi lăsat o amprentă puternică asupra ei și ea nu poate să uite complet trecutul.

 

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: