Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan nu se mai ascunde! A apărut prima imagine cu noul iubit al impresarei: „Un bărbat puternic din naștere!”

Anamaria Prodan nu se mai ascunde! A apărut prima imagine cu noul iubit al impresarei: „Un bărbat puternic din naștere!”

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan nu se mai ascunde! A apărut prima imagine cu noul iubit al impresarei

Anamaria Prodan a trăit cea mai grea perioadă a vieții sale după despărțirea de Reghe. Celebra impresară a trecut prin clipe de groază după ce a fost părăsită, dar se pare că lucrurile merg spre bine pentru vedeta noastră. Iubește din nou și nu se mai ascunde, ci chiar a publicat prima imagine cu cel care a ajutat-o să-l uite pe fostul soț.

Anamaria Prodan iubește din nou

Anamaria Prodan a trecut prin clipe de groază după ce Reghe a părăsit-o. A avut o perioadă în care a suferit mult și a încercat să îl aducă înapoi în viața ei, dar a ajuns la concluzia că nu mai poate fi nimic între ei. A acceptat ideea că antrenorul și-a refăcut viața și a decis să facă și ea la fel.

De câteva luni se iubește cu un bărbat străin care, la rândul lui, este tată și a trecut printr-un divorț. Impresara s-a ascuns la început, dar acum a publicat o iamgine din care reiese clar că are o relație. Nu i-a dezvăluit chipul sau numele bărbatului, dar cert este că o face fericită.

Anamaria radiază acum de fericire și spune că se mândrește cu bărbatul de lângă ea. Este fericită că a găsit pe cineva care îi dă valoare, dar vrea să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Își trăiește povestea de iubire în linișite, fără a mai dat motive de bârfă gurilor rele.

”Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am sa trăiesc în liniște frumos. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine în toți acești ani”, ne-a mai declarat Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

Prodanca, achiziție de peste 100 de mii de euro

Prodanca a iubit, dintotdeauna, luxul și opulența și nu a ezitat să își facă toate poftele pe care le are. A fost mereu o femeie care s-a iubit și s-a respectat și, pentru că și-a permis, a făcut achiziții impresionante, cu care i-a lăsat pe mulți cu gura căscată.

De data aceasta, sexy-impresara șochează cu un bolid de lux, cu care a atras toate privirile prin Capitală. Ar fi vorba despre o investiție de aproximativ 100.000 de euro, semn că nu se uită la bani când vine vorba despre plăcerile ei.

Anamaria Prodan și-a cumpărat un Mercedes Maybach S560, cu plăcuțe de înmatriculare personalizate chiar după numele ei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: