Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf amână divorțul? Cei doi vorbesc în fiecare zi

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf amână divorțul? Cei doi vorbesc în fiecare zi

GALERIE FOTO (3)

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost foarte dezbătut în mediul public în ultimele săptămâni, însă până în acest moment nu s-a întâmplat nimic concret între ei. Și-au exprimat dorința de a se separa pe cale amiabilă, într-un timp cât mai scurt, însă după mai bine de o lună de la despărțire, cei doi sunt încă căsătoriți. Speranța că se vor împăca nu a dispărut încă din inimile celor care i-au admirat în toți acești ani, iar impresara de fotbal a clarificat recent care este situația dintre ea și partenerul său de viață.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf amână divorțul?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format, până nu de mult, unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Cu un mariaj de 13 ani și o familie superbă, cei doi au avut mereu toate motivele să fie mândri de realizările lor. Au evoluat nespus împreună și au reușit să-și construiască o situație financiară foarte bună, dar reușitele nu au fost suficiente pentru a-i ține împreună.

După ce zvonurile despre divorț s-au intensificat în ultimele luni, imaginile cu antrenorul de fotbal și noua femeie din viața sa au pus capăt căsniciei sale. Situația nu a mai putut fi negată, iar familia lor a fost pusă în centru atenției de presa din țara noastră.

Faptul că cei doi vor divorța l-a afectat foarte puternic pe fiul lor cel mic, Laurențiu Reghecempf Jr., care a suferit nespus în momentul în care situația din familia sa a devenit subiect de discuție pentru o țară întreagă. Anamaria Prodan a recunoscut că adolescentul a fost puternic marcat de greșelile tatălui său, pe care cu greu încearcă să le înțeleagă și să le ierte.

Pe lângă faptul că nu-și mai vede părinții împreună, băiatul lui Reghecampf a fost și ținta remarcilor negative a celor din jurul său. Chiar și la școală, colegii săi nu i-au permis să uite de problemele de acasă, așa că tânărul își caută liniștea. Preferă să nu mai vorbească cu nimeni, iar comportamentul său a devenit unul tot mai retras.

Cei doi vorbesc în fiecare zi

În acest context, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au încercat să ia cele mai bune decizii pentru copiii lor. După ce divorțul nu a mai putut fi negat, impresara de fotbal a mărturisit că este pregătită să se separe de soțul său cât mai repede, dar acest lucru a întârziat să se întâmple.

Vedeta a mărturisit recent că ea și Laurențiu vorbesc în fiecare zi, însă actele de divorț nu au apărut încă. Mai mult, se pare că separarea nu reprezintă un subiect de conversație pentru ei, ci se concentrează pe familia lor. Antrenorul a realizat că fiul său are nevoie de ajutor și de prezența ambilor săi părinți în viața sa, așa că face tot posibilul să-i fie cât mai aproape.

„Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva. Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a declarat Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: