Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf fac din nou echipă. După ce a rămas fără contract, sexy-impresara a negociat cu Arabia Saudită

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf fac din nou echipă. După ce a rămas fără contract, sexy-impresara a negociat cu Arabia Saudită

GALERIE FOTO (2)

Anamaria Prodan a surprins recent pe toată lumea când a anunțat că s-a împăcat cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Mai mult decât atât, ea își asumă un rol activ în sprijinirea carierei antrenorului, negociindu-i chiar un nou contract mult mai avantajos decât cel de la formația din Azerbaijan, Neftchi Baku.

Există o ofertă concretă din partea Arabiei Saudite pentru antrenorul român, iar semnarea acestui nou contract este posibilă chiar săptămâna viitoare. Reghecampf se află într-o perioadă de tranziție profesională, iar perspectiva unei noi provocări într-o ligă puternică precum cea saudită îi deschide noi orizonturi.

Anamaria Prodan i-a găsit echipă nouă lui Reghe

Deși în trecut, cei doi soți au ajuns la extremele violenței fizice, care i-au dus chiar în spital, acum au depășit acuzațiile grave și conflictele. Anamaria Prodan afirmă că au reușit să lase în urmă tensiunile și să aibă discuții constructive, în special în ceea ce privește binele copilului lor. Împreună, au decis că fiul lor, Bebeto, va pleca în Statele Unite ale Americii pentru a-și continua studiile. Astfel, părinții au ajuns la un consens și au pus în prim-plan interesul și viitorul copilului lor.

Cu toate că se află în plin proces de divorț, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au reușit să stabilească o colaborare profesională. Potrivit Playsport.ro, antrenorul român se pregătește să părăsească Neftchi Baku, întrucât nu și-a atins obiectivele în acest sezon și conducerea clubului intenționează să renunțe la serviciile sale. În ceea ce privește aspectele financiare ale despărțirii, soția sa s-a implicat personal pentru a rezolva detaliile acestui proces complex. Este de menționat că Reghecampf are o clauză contractuală de 100.000 de euro.

„Nu pot comenta nimic despre soarta lui Reghecampf! Îl las pe el să aleagă ce va face în continuare, dar știu sigur că e un antrenor foarte bun și avea întotdeauna, oferte, cu siguranță! E tatăl copilului meu și cred mult în el, în ciuda celor întâmplate între noi. E fostul meu soț, dar e și prietenul meu și al familiei noastre”, a spus acum câteva zile Anamaria Prodan.

Unde va pleca antrenorul

Sursa citată dezvăluie faptul că Anamaria Prodan negociază în prezent un contract pentru soțul ei în Arabia Saudită. Salariul propus este semnificativ mai mare decât cel pe care antrenorul îl primește la Neftchi Baku, unde încasa anual aproximativ 450.000 de euro.

Astfel, povestea lui Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan capătă o nouă turnură. De la conflicte violente și tensiuni conjugale, ei au găsit o cale de reconciliere și colaborează acum în mod activ din punct de vedere profesional. Reghecampf se pregătește pentru un nou capitol în cariera sa, cu oportunități deosebite în Arabia Saudită, iar Prodan își dedică eforturile pentru a obține cele mai bune condiții și contracte avantajoase pentru soțul său.

Cu această reconciliere și nouă direcție profesională, Reghecampf și Prodan demonstrează că pot depăși obstacolele personale și să reușească în ciuda adversităților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: